شتاب تکمیل طرح های نیمه تمام در ساری با تزریق اعتبارات سفر رئیس جمهور

ساری - ایرنا - دولت سیزدهم به عنوان میراث دار طرح های نیمه تمام به جای مانده از دولت گذشته تلاش بی وقفه ای را برای تکمیل و بهره برداری این طرح ها در کشور و از جمله در مازندران آغاز کرد ،موید اهمیت این موضوع نیز پیشرفت فیزیکی مطلوب طرح ها در شهرستان ساری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تکمیل طرح های نیمه تمام اولویت دولت سیزدهم برای آبادانی و پیشرفت ایران اسلامی که بارها از سوی رئیس جمهور مورد تاکید قرار گرفته است اکنون با گذشت بیش از یکسال از دولت مردمی نمود عینی یافته است و تکمیل و بهره برداری از برخی طرح ها کام مردم را شیرین کرده است.

آیت الله رییسی رئیس جمهور بویژه در سفرهای استانی ضمن موافقت با تخصیص اعتبارات و منابع لازم برای تکمیل طرح های نیمه تمام اعلام کرده است: "بنای ما این است که در استان‌ها کارهای نیمه تمام را به سرانجام برسانیم و به غیر از بخش مسکن کلنگ زنی نکنیم".

"تنها اولویت مدیران در دولت سیزدهم باید فقط بازکردن گره از کار مردم باشد و ما انتظار داریم با همین نگاه برای به پایان رساندن طرح‌های نیمه تمام همت کنند". مطلب بالا صحبت آیت الله رئیسی در سفر به یکی از استان ها بود که بیانگر اهتمام و عزم جدی دولت مردمی برای تکمیل و بهره برداری از طرح های عمرانی نیمه کاره است.

پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم، کارشناسان اقتصادی، از پروژه های نیمه کاره به عنوان یکی از چالش های پیش روی دولت منتخب یاد کردند و تکمیل بسیاری از آنها را مقرون به صرفه ندانستند. این در حالی است که توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، یکی از مهمترین عوامل رشد و توسعه اقتصادی، برای هر کشوری که قصد پیشرفت داشته باشد، به شمار می رود و دولت سیزدهم با درک این واقعیت اساسی تلاش بی وقفه ای را آغاز کرده است تا این طرح ها را به سرانجام مطلوبی برساند.

در کشورمان حدود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام وجود دارد و باید برای تکمیل این طرح‌ها برنامه‌ریزی شود.

شتاب تکمیل طرح های نیمه تمام در ساری با تزریق اعتبارات سفر رئیس جمهور

رسوب طرح های نیمه تمام در مازندران
رسوب طرح های نیمه تمام عمرانی یک چالش اساسی در مازندران است . این استان حدود سه هزار طرح عمرانی نیمه تمام دارد و برای امسال هفت هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی و هزینه ای برای بودجه سال ۱۴۰۱ استان مازندران مصوب شد که این رقم مصوب در مقایسه با لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ حدود ۸۰ درصد افزایش نشان می دهد.

در سفر استانی آیت الله سیدابراهیم رئیسی برای تکمیل ۱۳۶ طرح عمرانی نیمه تمام در مازندران ۱۷ هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد که ۵۰ درصد از این اعتبارات در حوزه عمرانی است و طبق زمان بندی تمامی طرح ها در بخش های مختلف با تلاش دستگاه‌های اجرایی و پیگیری های ملی حداکثر باید تا سال ۱۴۰۲ به بهره برداری برسد.


اهتمام دولت سیزدهم برای بهره‌برداری از ۱۳۴ طرح عمرانی در ساری
فرماندار ساری گفت: در سفر رئیس جمهور به مازندران، ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی در دست اقدام این شهرستان مصوب شد.

محمدعلی نوبخت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این میزان اعتبار برای اجرا و تکمیل ۱۳۴ طرح عمرانی در ساری مصوب شده است، افزود: از مجموع اعتبارات مصوب، تاکنون ۳۱۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

وی شمار دستگاه‌های اجرایی دارای طرح‌های مصوب سفر رییس جمهور را ۲۸ دستگاه، تعداد طرح‌های فعال و در دست اجرا را ۳۴ طرح و تعداد طرح های راکد که پس از سفر فعال شدند را نیز ۹ طرح اعلام کرد و گفت: کنار گذر شمالی ساری ، محور ساری - تاکام، محور پنبه زارکنی لاریم، نیروگاه زباله سوز، تالار و کتابخانه مرکزی، تصفیه خانه فاضلاب و جمع آوری شبکه فاضلاب، سالن ورزشی ۶ هزار نفری ماهفروجک و بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی آیت‌الله طبرسی از جمله طرح‌های عمرانی نیمه کاره‌ای بود که پس از سفر پر خیر و برکت رییس جمهور به ساری و تامین منابع مالی مورد نیاز، دوباره فعال شدند.

شتاب تکمیل طرح های نیمه تمام در ساری با تزریق اعتبارات سفر رئیس جمهور

فرماندار ساری بیان کرد: پارک موزه دفاع مقدس، پارک علم و فناوری، تکمیل مجتمع فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثارگران، احداث بزرگراه انزلی - رشت - لاهیجان - بابلسر - بابل، آمل - محمودآباد - ساری - بهشهر، احداث بزرگراه ساری - خزرآباد - لاریم بهشهر- بابل - آمل - فریدونکنار، محور ساری - تاکام و مجتمع آبرسانی روستایی به خزرآباد از دیگر طرح‌های مصوب سفر رییس‌جمهور به ساری است.

نوبخت، بهسازی راه اصلی ساری - جویبار -کیاکلا، نور - چمستان - آمل و نکا - اسرآباد، حصارکشی منطقه سمکنده، تکمیل مجتمع ۲۴ کلاسه شهید قاسم سلیمانی، ساختمان سد گلورد و زارم رود و مجتمع آبرسانی به روستای بندرج را از دیگر طرح‌های مصوب سفر رییس جمهور به ساری اعلام کرد.

وی با بیان این که طرح نیروگاه زباله سوز ساری که حدود ۱۲ سال نیمه کاره بود اکنون در بخش ابنیه حدود ۸۵ درصد و در بخش تجهیزات نیز بیش‌ از ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته این طرح پس‌از سال‌ها چشم انتظاری، قرار است در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

میانگین پیشرفت فیزیکی مهم‌ترین طرح های مصوب سفر در ساری

فرماندار مرکز مازندران با بیان اینکه پارک موزه دفاع مقدس مازندران تا قبل از سفر رئیس جمهور به استان تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت ، افزود: پس از سفر و با تخصیص منابع مالی مورد نیاز اکنون این طرح ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

نوبخت تصریح کرد: نیروگاه زباله سوزی ساری نیز که تا قبل از سفر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، پس از سفر پر خیر و برکت رئیس جمهور اکنون در بخش ابنیه ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و میانگین پیشرفت فیزیکی تالار مرکزی ساری نیز از ۶۰ درصد به طور کامل تکمیل و افتتاح شد.

وی گفت: طرحی که حدود ۱۴ ماه در بخش ابنیه و تجهیزات در عمل متوقف شده بود با درایت دولت سیزدهم در ماه های گذشته با خارج شدن از رکود بار دیگر روند ساخت آن آغاز و در بعد از ظهر سفر رئیس جمهور به استان مبلغ ۴۰ میلیارد تومان برای تکمیل نیروگاه زباله مرکز استان به صورت نقدی پرداخت شد.
وی ادامه داد: در روزهای آینده اعتبارات خوبی برای تکمیل گام های نهایی نیروگاه زباله سوز ساری برداشته خواهد شد که تزریق حدود ۱۸ میلیارد تومان از سوی وزارت کشور و همچنین حدود ۹۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی برنامه و بودجه نمونه عینی از این تلاش ها است.

وی احداث بزرگراه ساری تاکام را یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران و شهر ساری عنوان کرد و گفت: میانگین پیشرفت فیزیکی این طرح در فاز یک از ۱۰ درصد به ۳۷ درصد و در فاز دو نیز از صفر درصد به ۱۵ درصد افزایش یافته است.

شتاب تکمیل طرح های نیمه تمام در ساری با تزریق اعتبارات سفر رئیس جمهور

تخصیص ۷۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات سفر رئیس جمهور برای احداث راه روستایی

فرماندار مرکز مازندران از تخصیص ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور برای مرمت و بهسازی راه های این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان اعتبار صرف احداث راه های روستایی، اجرای روکش آسفالت، تامین روشنایی و خط کشی محورهای ارتباطی در این شهرستان شد.

نوبخت خاطرنشان کرد: با این میزان اعتبار، عملیات اجرایی زیرسازی و آسفالت ۳۰ کیلومتر از راه های روستایی، ۲۰ کیلومتر روکش آسفالت راه های اصلی و فرعی روستایی، تامین روشنایی محورهای ارتباطی به طول ۱۵ کیلومتر و خط کشی محورهای اصلی و فرعی روستایی به طول بیش از ۶۰۰ کیلومتر تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

نماینده عالی دولت در مرکز مازندران با بیان اینکه عزم جدی دولت سیزدهم در عمل به وعده ها است گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه راهسازی و در راستای نهضت خدمات رسانی آسفالت روستایی بیش از ۳۰ کیلومتر از راه های روستایی با رویه شنی در بخش های چهاردانگه، دودانگه و رودپی جنوبی و شمالی آسفالت و مورد بهره برداری قرار گرفت.

نوبخت با بیان اینکه در همین راستا و به منظور اجرای پروژه های تثبیت رانش محورهای اصلی و فرعی روستایی، با تخصیص ۶۵۰ میلیارد ریال این طرح عملیاتی شد، گفت: به منظور زیرسازی و آسفالت راه و تکمیل پل های ارتباطی روستایی نیز در سال جاری، بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تصویب شد.

شتاب تکمیل طرح های نیمه تمام در ساری با تزریق اعتبارات سفر رئیس جمهور

اختصاص ۹۰ میلیارد تومان برای تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری

مسئول بسیج سازندگی مازندران با اشاره به در دست ساخت بودن نیروگاه ۴۵۰ تنی زباله سوز ساری گفت: تاکنون ۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ابنیه نیروگاه زباله سوز ساری تخصیص یافته است.
سرهنگ محمدمهدی اقبال پور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: قرار بود تا تیرماه امسال ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ابنیه نیروگاه زباله سوز تخصیص یابد که تاکنون با تخصیص ۹۰ میلیارد تومانی، طرح از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: با تزریق اعتبار مورد نیاز بخش‌های مختلف این نیروگاه شامل ابنیه و مخزن آب تکمیل شده است و در صورت تامین اعتبار و تجهیز نیروگاه پیش بینی می شود این طرح تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
وی میزان تولید روزانه زباله در ساری را ۲۵۰ تن ذکر کرد و افزود: زباله های تولیدی مرکز استان و شهرهای اطرف برای تامین خوراک نیروگاه زباله سوز جمع آوری می شود.
سرهنگ اقبال پور گفت: برنامه ریزی ها برای ساخت این طرح مهم در دست انجام است و دولت با وجود مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم های خارجی، با تکیه بر توان داخلی قدم های مثبتی برای توسعه ایران اسلامی برداشته که به طور حتم حلاوت آن را مردم خواهند چشید.

شتاب تکمیل طرح های نیمه تمام در ساری با تزریق اعتبارات سفر رئیس جمهور

پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی و تصفیه فاضلاب
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران، میانگین پیشرفت فیزیکی تکمیل مجتمع های آبرسانی از مصوبات سفر رئیس جمهور را ۴۳ درصد اعلام کرد و افزود: ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر ساری با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی در دست اقدام است.
بهزاد برارزاده به خبرنگار ایرنا گفت:همچنین از مجموع اعتبار در نظر گرفته شده برای تکمیل طرح تصفیه فاضلاب، سازمان برنامه و بودجه موظف شد در طی سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه خانه، خطوط شبکه فاضلاب و ایستگاه پمپاژ شهری ساری تخصیص دهد.
وی با تشریح اقدامات شاخص شرکت آب و فاضلاب مازندران در دولت سیزدهم گفت که با اهتمام دولت و تامین منابع مالی مورد نیاز، از مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب ساری مرکز مازندران با ظرفیت تصفیه ۲۳ هزار و ۴۰۰ مترمکعب و با زیرپوشش قرار گرفتن ۱۰۰ هزار نفر جمعیت بهره برداری شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران بیان کرد: برای افزایش حجم طرح ایجاد تاسیسات فاضلاب ساری برای ۵۰۰ کیلومتر شبکه و ۱۰ باب ایستگاه پمپاز با زیر پوشش قرار دادن ۴۵۰ هزار نفر جمعیت نیز ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران، تکمیل و تجهیز ایستگاه پمپاز فاضلاب شورکا با یک میلیارد تومان اعتبار، ساماندهی فاضلاب روستاهای موزی بن و اوجا محله ساری با ۲۰ میلیارد و ساماندهی فاضلاب مسکن مهر نیرنگ چالوس با ۱۰میلیارد تومان اعتبار و احداث ۱۲ کیلومتر شبکه فاضلاب و نصب یکهزار و ۵۴۰ سیفون انشعاب فاضلاب را از دیگر اقدامات دولت مردمی در مازندران عنوان کرد.
عملیاتی شدن طرح های فاضلاب در ۱۴ شهر مازندران
برارزاده با بیان اینکه از ۵۸ شهر استان مازندران، عملیات اجرایی طرح فاضلاب در ۱۴ شهر درحال انجام است گفت: این شهرها شامل ساری، بابل، بابلسر، جویبار، نوشهر، چالوس، آمل، قائمشهر، محمودآباد، تنکابن، رامسر، بهشهر، نکا و گلوگاه است.
وی با بیان اینکه مطالعات لازم برای عملیاتی کردن طرح های فاضلاب در تعدادی از شهرهای استان از سال ۶۹ آغاز و عملیات اجرایی آن نیز از سال ۷۴ در شهرهای جویبار، ساری، بابل، بابلسر، نوشهر و چالوس آغاز شده است، اظهار داشت: با گذشت بیش از ۲۷ سال از آغاز عملیات اجرایی در این شهرها، در حال حاضر۶.۱۷ درصد از جمعیت شهری و ۱۲ درصد جمعیت کل استان زیرپوشش طرح‌های جمع آوری و تصفیه فاضلاب هستند که این میزان در مقایسه با میانگین کشوری که حدود ۵۳ درصد است، از اختلاف قابل توجهی برخوردار است.
وی ادامه داد: در حال حاضر تنها در ۶ شهر مازندران شامل ساری، بابل، بابلسر، نوشهر و چالوس و جویبار و چهار شهرک، سامانه جمع آوری و تصفیه فاضلاب درحال بهره برداری است که در هر یک از این شهرها کمتر از ۴۰ درصد جمعیت تحت پوشش فاضلاب قرار دارند.

تخصیص ۳۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه خانه و مجتمع های آبرسانی ساری

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: در جریان سفر رئیس جمهور به مازندران ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل طرح های فاضلاب و ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای تکمیل مجتمع های آبرسانی ساری در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه در جریان سفر رئیس جمهور به مازندران در مجموع ۶۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل طرح در صنعت آب استان مصوب شده بود که تاکنون ۹۷ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است، اظهار داشت: در جریان این سفر چهار طرح تصفیه فاضلاب در شهرهای ساری، بابل و امیرکلا، بابلسر، نوشهر و چالوس و برای تکمیل مجتمع های آبرسانی روستایی نیز در مجموع ۱۲ طرح به تصویب رسید.
وی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه موظف شد ،ظرف مدت سه سال ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار را برای تکمیل مجتمع های آبرسانی اختصاص دهد، گفـت: طرح تکمیل مجتمع های آبرسانی از مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران در روستاهای خزرآباد ساری، بندرجه ساری، پی رجه نکا، شهدای ولامده نکا، منصورکنده بابل، فاز ۲ خط انتقال کلاردشت، آغوز دره گلوگاه، فلکده پلطان تنکابن، ملکار نوشهر، بالده میاندرود، لاویج نور و روستای ذوات غرب چالوس هم اکنون در دست اجراست.

شتاب تکمیل طرح های نیمه تمام در ساری با تزریق اعتبارات سفر رئیس جمهور

افتتاح کتابخانه مرکزی ساری تا پایان سال

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر یکروزه به ساری اعلام کرده بود که تلاش می شود کتابخانه مرکزی ساری با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری برسد.
محمدمهدی اسماعیلی افزود: تلاش می‌کنیم تکمیل کتابخانه مرکزی ساری به نحو احسن انجام شود و تا هفته دولت سال آتی به بهره‌برداری برسد. اگر هم تا هفته دولت سال بعد جزییاتی از این پروژه باقی ماند حتما تا پایان سال ۱۴۰۲ این پروژه را کامل می‌کنیم.
وی با بیان این‌که دولت خود را متعهد به تحقق وعده‌ها می‌داند، اظهار کرد: از زمان کلنگ‌زنی این تالار مرکزی ساری تا آغاز دولت سیزدهم مجموع اعتباری که برای این طرح تخصیص داده شد ۷۴ میلیارد تومان بود اما از ابتدای دولت سیزدهم‌تا تکمیل پروژه در حال حاضر ۸۹ میلیارد تومان به این مجتمع اختصاص داده شد که عزم دولت برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را نشان می‌دهد.
وزیر فرهنگ افزود: البته حتما همه کسانی که از ابتدای ساخت این پروژه نقشی در آن داشتند در تکمیل این مجتمع سهیم هستند. اما کارهای مهم مانند تکمیل تالار مرکزی نیاز به اراده‌های قوی دارد.

پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی تالار مرکزی ساری
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران با تشریح آخرین وضعیت تالار مرکزی ساری گفت: عملیات ساخت و اقدامات فنی این مجموعه به طور کامل انجام شده و اکنون در انتظار مرحله ترک تشریفات قرار دارد.
حسین جوادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: منظور از ترک تشریفات تحویل مجموعه از سوی پیمانکاران و با حضور نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اداره کل استان است.
وی از پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصدی در زمان افتتاح این پروژه در شهریورماه امسال خبر داد و گفت: خوشبختانه با اهتمام و پیگیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین تاکید استاندار مازندران این پروژه به طور ۱۰۰ درصد تکمیل شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین درباره استقرار تجهیزات مورد نیاز مجموعه بیان کرد: برخی از تجهیزات زیرساختی مستقر و نصب شده است و بخش دیگر نیز باید متناسب با کاربری و نیاز هر قسمت فرهنگی و هنری تهیه و تجهیز شود؛ به هر حال برخی نیازمندی ها باید پس از تحویل پروژه ارزیابی و تجهیز شود.
ساخت مجموعه تالار مرکزی ساری به عنوان بزرگترین مجتمع فرهنگی و هنری مازندران و شمال کشور در سال ۱۳۸۶ آغاز شد. هدف از این مجموعه تامین بستر و فضای مورد نیاز و استاندارد برای انجام فعالیت‌های متنوع فرهنگی-هنری در سطح استانی و ملی بود که در ابتدا پیش بینی می شد طی سه سال به بهره‌برداری برسد.
اما با وجود عبور از سه دولت مجتمع تالار مرکزی ساری همانند بسیاری از پروژه های ناتمام برای دولت سیزدهم به یادگار و ارث رسید تا اینکه تکمیل آن در سفر آذرماه سال گذشته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سپس سفر اسفندماه رئیس جمهور به اهالی فرهنگ و هنر مازندران وعده داده شد.
خوشبختانه این پروژه ۱۶ ساله تنها در ۶ ماه تکمیل و شهریورماه امسال با حضور دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بهره برداری رسید. برای تکمیل این مجتمع بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف شد که ۶۰ درصد بودجه ساخت تالار مرکزی ساری در دولت سیزدهم محقق شد.
مجتمع تالار مرکزی ساری در زمینی به مساحت پنج هزار و ۳۰۰ متر و با زیربنای ۱۲ هزار و ۳۸۰ متر مربع ساخته شده و یکی‌ از مجهزترین مجموعه‌های فرهنگی و هنری کشور محسوب می‌شود. تالار مرکزی ساری دارای سه سالن با مجموع ظرفیت ۹۴۶ نفر شامل سالن نمایش با ظرفیت ۶۰۱ نفر، سالن سینما با ۱۸۷ صندلی و سالن موسیقی با ۱۵۸ صندلی است که با تجهیزات به روز و حرفه‌ای اجرا و به زیرساخت‌های فرهنگی و هنری مازندران افزوده شد.

نتیجه نخستین سفر هیات دولت سیزدهم به مازندران تصویب حدود ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه های مختلف بود که از این مبلغ حدود ۶۲۴ میلیارد تومان به صورت نقدی در مرحله اول اختصاص یافت. تاکنون ۲ مرحله تخصیص اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور در اواخر اسفند سال گذشته و همچنین اوایل اردیبهشت ماه امسال صورت گرفته و کل اعتبار تخصیص یافته در مجموع مرحله اول و دوم مبلغ ۸۹۲ میلیارد تومان بوده است و از کل اعتبارات تخصیص یافته مبلغ ۸۰۲ میلیارد تومان مربوط به طرح های ملی است که به وزارتخانه های مربوطه ارجاع شده و ۹۰ میلیارد تومان نیز به استان ابلاغ شده است. همچنین اعتبارات اختصاص یافته به استان، توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی همراه با نظارت استانداری به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.
استاندار مازندران در روز ۲۸ فروردین، ۱۴۰۱ با اعلام تشکیل ستاد ویژه پیگیری مصوبات سفر رییس جمهوری به این استان، در حکمی حسین شاه‌پری را به عنوان مسوول ستاد و بازرس ویژه پیگیری منصوب کرده است.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور روز جمعه بیستم اسفندماه ۱۴۰۰ در قالب هفدهمین سفر استانی هیات دولت و به منظور بررسی اولویت‌های توسعه استان و رفع مشکلات مردم به مازندران سفر کرد. دیدار با خانواده معظم شهدا و جمعی از اقشار مختلف مردم ، حضور در نشست شورای اداری و بازدید از زیرساخت‌های اقتصادی و عمرانی مازندران از محورهای برنامه‌ سفر رییس دولت سیزدهم به این استان بود.

همچنین تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت در جریان این سفر به نمایندگی از رییس‌جمهور با حضور در شهرستان‌های استان از نزدیک مسایل استانی را بررسی و نتیجه را به رییس‌جمهور جهت تصمیم‌گیری گزارش کردند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha