به گزارش ایرنا؛ رییس جمعیت هلال احمر پاوه، جامعه هدف این دوره آموزشی را دهیاران روستاهای مرزی شهرستان پاوه اعلام کرد و گفت: یکی از پروژههای آموزشی جمعیت هلال احمر، آشنایی با خطر مین است که برای مناطق مرزی آلوده به این مواد با همکاری مرکز مین زدایی کشور برگزار میشود.
سید «یاسر حسینی» افزود: یکی از اهداف برگزاری این دوره آموزشی شناخت انواع مین و مهمات منفجر نشده است که در این راستا با دعوت از دهیاران شهرستان سعی بر این داریم تک تک افراد ساکن در روستاها را از خطرات مین و مهمات منفجر نشده باقی مانده از جنگ آگاه کنیم.
وی تصریح کرد: در آینده با اعزام مربیان آموزش دیده به روستاهای مرزی تک تک افراد ساکن در روستاها برای شرکت در این دوره ها را ترغیب می کنیم.
حسینی اضافه کرد: هدف از برگزاری این همایش آگاهی رسانی در برابر خطر مین و رفتار ایمن تر در برخورد با مهمات بجا مانده از جنگ، پاسخ به بعضی آثار به جا مانده از جنگ در شهرستان مرزی پاوه است که این آموزشها توسط مربیان، براساس سرفصلهای تدوین شده به همراه وسایل کمک آموزشی، پوستر، بستههای بهداشتی و لوازم التحریر به جوامع هدف ارائه می شود.
بالاترین افتخار یک مدیر خدمتگزاری به مردم است
فرماندارپاوه نیز در این کارگاه آموزشی با قدردانی از زحمات و خدمات دهیاران گفت: دهیاران به عنوان نماینده عالی دولت در روستا نقش خود را در شناسایی و اعلام به موقع مشکلات روستاها بخوبی ایفا نمایند تا شاهد اقدامات موثر در زمینه توسعه و عمران روستاها باشیم.
«اردشیر رستمی» با تاکید بر تداوم خدمات رسانی در روستاها، افزود: امروز بالاترین افتخار یک مدیر یا کارگزار در جمهوری اسلامی باید خدمتگزاری به مردم باشد.
فرماندارپاوه سعادت دنیا و آخرت افراد به ویژه کارگزارن دولت را خدمتگزاری در راستای رضایت مردم و خداوند دانست و بر تداوم خدمت رسانی در حوزه های مختلف اقتصادی ، اجتماعی ،فرهنگی و عمرانی تاکید کرد.
رستمی به ترفند و توطئههای دشمنان در وضعیت کنونی کشور اشاره کرد و گفت: جنگ کنونی دشمنان با جمهوری اسلامی و ملت ایران یک جنگ ترکیبی است که هدف و قربانی آن جوانان و نوجوان هستند.
فرماندارپاوه با خطرناک توصیف کردن این ترفند، تصریح کرد: شکل این جنگ نظامی ، فرهنگی ، مذهبی ، سیاسی و اجتماعی است که در دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تدوین و برنامه ریزی شده است.
وی افزود: دشمنان با سرمایهگذاری زیاد در حوزه رسانه و فضای مجازی جنگ را از میدان نبرد به داخل خانه ها آوردند، لذا بصیرت و هوشیاری هرچه بیشتر خانواده ها برای مراقبت از فرزندان و تدوین برنامه و راهبرد توسط آموزش و پرورش برای دانش آموزان ضروری است.
فرماندار پاوه با بیان اینکه مردم ما در طول چهار دهه گذشته فتنه های بسیار زیادی را پشت سرگذاشته و با هوشیار خنثی کرده ایم، گفت: اینبار هم مردم با بصیرت ایران با هوشیاری این ترفند دشمنان را خنثی خواهد کرد.
شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۳۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد و ۸۴ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، این شهرستان با استان حلبچه اقلیم کردستان هم مرز است.
نظر شما