آبرسانی به ۱۶۱ روستای مازندران در دست اقدام است

ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت که همسو با اجرای طرح محرومیت زدایی، طرح آبرسانی به ۱۶۱ روستای این استان در قالب احداث ۱۹ مجتمع آبرسانی در دست اقدام است.

بهزاد برارزاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح را ۳۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با تکمیل طرح‌های عمرانی در دست اقدام، علاوه بر تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برای خانوارهای روستایی، مشکل کمبود آب در این مناطق تا حد زیادی برطرف می‌شود.

وی آبرسانی به ۵۴۶ روستا را از دیگر طرح‌های مهم و زیربنایی همسو با اجرای طرح های محرومیت زدایی در مازندران عنوان کرد و با بیان این که در صورت تامین اعتبار مورد نیاز، این طرح نیز عملیاتی می‌شود، اظهار داشت: اجرای این طرح نیازمند ۷۷۲ میلیارد تومان اعتبار است که برای تامین این میزان منابع مالی نیز پیگیری و اقدامات لازم صورت گرفته است.

برارزاده از افتتاح و بهره‌برای ۲۳ طرح آبرسانی با صرف ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در ایام گرامیداشت هفته بسیج در مازندران خبر داد و گفت : از مجموع این طرح ها، ۱۶ طرح آبرسانی با مشارکت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و ۳۰ هزار خانوار روستایی از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی پایدار بهره مند شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران اظهار داشت : همسو با اجرای این طرح، ۱۳ هزار متر خط انتقال، چهار هزار متر شبکه توزیع، حفر سه حلقه چاه با آبدهی ۲۰ لیتر در ثانیه و بازسازی یک حلقه چاه با دبی ۳۵ لیتر در ثانیه، بهسازی پنج دهنه چشمه با آبدهی هشت لیتر در ثانیه و نیز احداث ۹ باب مخزن ذخیره به حجم ۱۵۲۰ متر مکعب و تجهیز ۲ ایستگاه پمپاژ آب احداث شده است.

برارزاده همچنین از آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به منطقه دو گنبدان شهرستان نکا به منظور تامین آب آشامیدنی مورد نیاز برای ساکنان مناطق بالادست، خبر داد و افزود: برای اجرای این طرح که شامل عملیات لوله گذاری خط انتقال به طول ۱۵۰ متر، خرید، نصب و راه اندازی ۲ دستگاه پمپ و تابلو برق برای ایستگاه پمپاژ و ساخت اتاقک است، ۲۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد که پس از بهره برداری ۲۰۰ خانوار از مزایای نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند می شوند.
وی با اشاره به ورود میلیون‌ها مسافر و گردشگر به این استان و بروز تنش آبی در برخی از شهرها و روستاهای منطقه، گفت: مازندران با وجود برخورداری از مواهب طبیعی جنگل و دریا، برای تامین آب آشامیدنی مورد نیاز با مشکل مواجه است و رفع این مشکل نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است.

منابع آبی مازندران از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سه سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یک هزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha