قرارگاه اجرای فرامین و سیاست های رهبر معظم انقلاب در قوه قضاییه تشکیل شد

ساری-ایرنا- قائم مقام معاونت راهبردی قوه قضاییه گفت: قرارگاهی برای اجرای فرامین و سیاست های رهبر معظم انقلاب در این قوه تشکیل و دستورالعملی نیز طراحی و اصلاح شد که به زودی ابلاغ می شود که همه ماموریت های اصلی دستگاه قضایی را پوشش داده است و این برنامه ها باید به صورت متوازن و هماهنگ در سراسر کشور اجرایی شود.

به گزارش دریافتی پنج شنبه ایرنا از روابط عمومی دادگستری مازندران، حسین اعظمی در همایش فصلی روسا ودادستان های سراسر کشور که در ساری برگزار شد، برنامه اصلاحی تحول و تعالی ۱۴۰۱ قوه قضاییه، اهداف،اقدامات، وظایف و تکالیف هر بخش را به صورت مبسوط برای حاضران تشریح کرد و افزود: هدف ما از اجرای برنامه اصلاحی، عدد و رقم وآمار نیست بلکه نتیجه و بازخورد آن در نگاه مردم ، نخبگان و مدیران و کارکنان مجموعه دستگاه قضایی است و در چهار بخش، نظرسنجی از نتایج این برنامه اصلاحی انجام می شود.

کاهش پرونده‌های قضایی و آمار جرم و جنایت با مشارکت مردم در دستور کار قرار گیرد

رییس کل دادگستری استان مازندران نیز در این همایش با بیان اینکه این حجم از پرونده های قضایی زیبنده نظام اسلامی نیست، گفت: باید با اقدامات موثر و کاربردی و نتیجه محور، تعداد پرونده ها،آمارجرم وجنایت، اختلافات، نزاع ها وآسیب ها کم شود و در این مسیر باید از مشارکت مردم استفاده کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی را فرصتی ارزشمند دانست وافزود: باید شاکر اینکه از کارگزاران نظام جمهوری اسلامی هستیم باشیم و از همه فرصت ها برای خدمت عالمانه و صادقانه به مردم استفاده کنیم و قاطعانه ،عادلانه و با سرعت درحوزه های مختلف به ویژه در حوزه امنیت مردم و مبارزه با انواع جرائم به ویژه جرائم خشن اقدام کنیم.

این مقام عالی قضایی به اهمیت مبارزه با فساد در درون و بیرون دستگاه قضایی اشاره کرد و گفت: مدیران دستگاه های مختلف باید دراین زمینه پای کار باشند و در زمینه ارتقا سلامت در سازمان های متبوع خود اقدام کنند به نحوی که شاهد تشکیل کم ترین پرونده ها دراین موضوعات باشیم.

اکبری اقدامات پیشگیرانه را درکاهش بسیاری از جرائم بسیارمهم توصیف کرد و افزود: این حجم ازپرونده های قضایی زیبنده نظام اسلامی نیست، باید با اقدامات موثر وکاربردی و نتیجه محور، تعداد پرونده ها،آمارجرم وجنایت، اختلافات، نزاع ها وآسیب ها کم شود و در این مسیر باید از مشارکت مردم استفاده کرد شکی نیست و دولت در جلب مشارکت های مردمی نقش انکارناپذیری دارد.

وی ادامه داد: امیدواریم با کمک دولت و جلب مشارکت های مردمی شاهد کاهش نزاع ها ، اختلافات ، مفاسد و به تبع آن کاهش تشکیل پرونده های متعدد قضایی باشیم.

تاکید استاندار مازندران بر برقراری امنیت و برخورد قاطع با متخلفان

استاندار مازندران نیز در این همایش به اهمیت، نحوه شکل گیری و رشد نظام مقدس جمهوری اسلامی و مشکلات و موانعی که در ۴۳ سال گذشته تجربه کرده است، اشاره کرد و گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی براساس یک متد منظم،دقیق وحساب شده طراحی شد هژمونی سیاسی جهان را کنار زد و بر برخی هژمونی اجتماعی غالب شد.

حسینی پور افزود: دشمنان در زمان های متعدد حکومت منطبق بر ولایت فقیه ایران را مورد هجمه و فشارهای مختلف اقتصادی و سیاسی قرار دادند اما با هوشمندی و هدایت رهبر معظم انقلاب سربلند از این هجمه بیرون آمدیم و به یکی ازقدرت های منطقه تبدیل شدیم.

وی به اغتشاشات اخیر و تلاش و بمباران خبری رسانه ها ی معاند اشاره کرد و گفت: دشمن در مسایل اخیر از همه ظرفیت ها به ویژه ظرفیت رسانه در جهت تشویش افکار و به چالش کشیدن اقتدار و امنیت کشور استفاده کرد، ما ۴۳ سال است که در برابر این هژمونی ایستاده ایم و با قدرت ایستادگی خواهیم کرد.

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنانش از تلاش مجموعه دستگاه قضایی و تعامل سازنده آن با دستگاه های دولتی تشکر کرد و بر اهمیت و نقش اثرگذار دادستان ها در برقراری امنیت و برخورد قاطع با متخلفان تاکید کرد.

در این همایش پس از تشریح برنامه اصلاحی تحول و تعالی ۱۴۰۱ قوه قضاییه توسط قائم مقام معاونت راهبردی قوه قضاییه، معاونان ، روسا و دادستان ها به بیان نقد و نظرات خود در مورد این برنامه پرداختند.

همچنین در ادامه نشست فصلی روسا و دادستان های استان مازندران، مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران به تشریح مسایل و مشکلات مرتبط با پزشکی قانونی پرداخت و روسا و دادستان ها نیز نظرات خود را در خصوص عوامل اطاله دادرسی درپزشکی قانونی بیان کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha