به گزارش ایرنا، مجمع عمومی سالیانه شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی با حضور سیدحمید سجادی (وزیر ورزش و جوانان)، برنا فیروزی معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان، عاصم یوسفی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری و دیگر اعضای مجمع برگزار شد.
سیدحمید سجادی در مجمع عمومی سالیانه شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی اظهار داشت: یکی از پرتلاشترین و پرخطرترین مدیریتها، مدیریت ورزش است که شاهد آن هستیم که در کشور ما بخشی از این مدیریت به شرکت توسعه واگذار شده که زحمات زیادی را برای توسعه ورزش کشور میکشد. یکی از آمارهای خوب که در هفته تربیت بدنی نیز عنوان شد اضافه شدن دو میلیون متر مربع به فضاهای ورزشی کشور است.
وزیر ورزش و جوانان همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط شرکت توسعه خاطرنشان کرد: برای اولین بار تمرین کردیم که فضاهای ورزشی از جمله استادیوم آزادی را در اختیار عموم مردم قرار دهیم. در مجمع سال گذشته یکی از درخواستهای ما این بود که فضاهای ورزشی در اختیار مردم قرار بگیرد. همیشه دغدغه ما این بود که مردم به جای اینکه جلوی استادیوم آزادی به ورزش بپردازند، در خود مجموعه فعالیت کنند.
وی خاطرنشان کرد: این حق مسلم مردم ما است که از ورزشگاه آزادی و ظرفیتهای این مجموعه بزرگ دیدن کنند. از همان سالهای قبل نیز ورود به استادیوم آزادی برای عموم آزاد نبود و این خوب نیست که مردم نتوانند از این مجموعهها استفاده کنند. به همین علت به شرکت توسعه گفتیم که دور دریاچه آزادی مسیر پیادهروی احداث کند و یکسری امکانات نیز برای استفاده مردم از این مسیر پیادهروی ایجاد شد.
سجادی تصریح کرد: اقداماتی که در استادیوم آزادی انجام شده توسط شرکت توسعه بی سابقه بوده است و پیش از این شاهد چنین کارهایی انجام نبودیم و زحمات همه دوستانمان قابل تقدیر است. در راستای مسئولیت اجتماعی که شرکت توسعه دارد شاهد اقدامات بسیار خوبی بودیم که در جهت توسعه ورزش همگانی است.
وی تاکید کرد: باید از همه ظرفیتها و زمینهای ورزشی که در اختیار داریم استفاده بهینه کنیم و طبق صحبتی که با عاصم یوسفی انجام شده تصمیم گرفتیم از زمینهایی که در اختیار داریم از جمله زمین گلف بهره بگیریم.
وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد: باور جامعه ورزش همیشه براین بود که در شرکت توسعه فقط دو کار انجام میگرفته است، یکی اینکه فقط شرکت اماکن ورزشی را میسازد و دوم اینکه از فدراسیونها اجاره بها بگیرد. ما خواستیم که این تفکر عوض شود و جامعه ورزش با ماهیت اصلی شرکت توسعه آشنا شوند.
سجادی با اشاره به مشکلات موجود پروژههای ورزشی که در سطح کشور است تصریح کرد: در سفرهای استانی که میرویم با پروژههایی مواجه میشویم که با وجود اینکه قبلا افتتاح شده و به ادارات کل ما تحویل دادهاند ولی هیچ استفادهای از این اماکن نمیشود و استاندارد لازم را ندارند.
وی اظهار داشت: به لحاظ قانونی ما این اجازه را نداریم که هزینهای در اماکن ورزشی انجام دهیم و فقط باید واگذار کنیم. شرکت توسعه نیز تلاش میکند که این اماکن را به کسانی بدهد که اهلیت لازم را داشته باشند. در اصل باید دغدغه ما این باشد که اماکنی که داریم را به بهترین نحو به دست مردم برسانیم و سعی کنیم که ورزش برای مردم گران نشود. باید این موضوع را مدنظر داشته باشیم که به نحوی اقدام کنیم که سختی به مردم ندهیم. حاضریم سودمان کمتر باشد ولی مردم از ما راضی باشند.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تصمیمی که در هیئت دولت برای تکمیل پروژههای نیمهتمام گرفته شده، عنوان کرد: بر اساس صحبتهای انجام شده قرار شد که یک گزارش کامل از پروژهها را با وجود مشکلاتی که دارند و درصد پیشرفتی که داشتهاند به کمیسیون فرهنگی ببریم که این پروژهها چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته و یک آمایش سرزمینی انجام دهیم که بتوانیم هرچه زودتر برنامهای برای تکمیل این پروژهها داشته باشیم. خیلی از پروژههای ورزشی ما مشکلات فراوانی دارد که حل کردن هر کدام از این مشکلات هزینه و وقت زیادی میطلبد.
همچنین عاصم یوسفی در مجمع عمومی سالانه طرحهای تملک دارایی سرمایه شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی اظهار داشت: متاسفانه شرکت توسعه به عنوان شرکت مادر تخصصی زیرساختهای ورزشی کشور با وجود املاک و سرمایه بسیار، با مشکلات بسیاری در حوزه جاری، بهره برداری، عمرانی، حقوقی و نیروی انسانی مواجه بود.
وی در ادامه ضمن ارائه گزارش عملکرد شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در ۱۳ ماه گذشته، تاکید کرد: خوشبختانه در ۶ ماه ابتدایی آغاز فعالیتام در این مجموعه با حمایت های پدرانه وزیر ورزش و جوانان و همکاری همکارانمان موفق به پرداخت ۴۰۰ میلیارد بدهی شرکت شدیم و در ۶ ماه دوم در راستای افزایش و شفاف سازی درآمد فعالیت کردیم.
یوسفی افزود: در حوزه عمرانی موفق به کاهش ۳۶۰ پرونده باز در محاکم قضایی به ۱۶۰ پرونده شدیم. همچنین با دعوت و جذب اعتماد پیمانکاران ۱۵ پروژه ورزشی را در سال گذشته و ۵ پروژه در سال جاری افتتاح کردیم و درصدد افتتاح ۱۵ پروژه ورزشی در دهه فجر و تا پایان سال هستیم.
وی با اشاره به افزایش مجموع درآمد شرکت از اماکن ورزشی از ۱۰۰ به ۳۷۰ میلیارد تومان بیان کرد: افزایش مبلغ اجاره زمینهای تنیس از ۷ به ۷۰ میلیارد تومان و مبلغ اجاره بدنسازی از ۵ به ۱۰۱ میلیارد تومان از جمله اقدامات موثری بود که در حوزه درآمدی شرکت توسعه صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی تاکید کرد: در حال حاضر شرکت روی ریل رشد قرار دارد و مدیریت ما، مدیریت هزینه نبوده بلکه مدیریت درآمد است و تلاش میکنیم شرکت توسعه به معنای واقعی توسعه یابد و رشد و هدف ما پیشرفت ورزش کشور و رضایت نیروی انسانی است.
نظر شما