به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه رازی روز چهارشنبه به نقل دکتر «شهرام شریفنیا» عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه رازی اعلام کرد: شرکت «پیشتازان شیمی باختر» توسط او و دکتر «یاسر شاویسی» پژوهشگر مقطع پسا دکتری دانشگاه رازی، موفق به اخذ تأییدیه دانشبنیان شده است.
شریف نیا بیان داشت: : شرکت دانش بنیان «پیشتازان شیمی باختر» در گروه نوپا نوع یک میباشد و در مورخ ۱۶ مهر ماه ۱۴۰۱ این تأییدیه را دریافت کرده است.
وی حوزه فعالیت شرکت دانش بنیان «پیشتازان شیمی باختر» را تولید مواد شییمیایی و به ویژه کاتالیستهای صنعت عنوان کرد و گفت: این شرکت در زمینه تولید کاتالیستهای هیدروژناسیون روغن خوراکی فعالیت اصلی خود را آغاز کرده و سعی بر آن دارد که درصد بالایی از مصرف این نوع کاتالیستها که تماماً از منابع خارجی تأمین میشود، در داخل کشور تولید گردد.
گفتنی است در حال حاضر تعداد ۱۲ شرکت دانشبنیان در دانشگاه رازی فعالیت میکنند.
۱۷ پژوهشگر دانشگاه رازی در لیست پژوهشگران پراستناد ۲ درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۲ است
همچنین براساس اسناد «مؤسسه مندلی» وابسته به پایگاه انتشاراتی «الزویر» به همراه محققینی از دانشگاه استنفورد که فهرستی از پژوهشگران پراستناد جهان را براساس دادههای پایگاه استنادی معتبر «اسکوپوس» که یکی از بزرگترین و معتبرترین پایگاههای اطلاعاتی جهان است، تهیه می کند، ۱۷ پژوهشگر دانشگاه رازی موفق شدهاند در این لیست قرار گیرند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.
با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکدهها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.
نظر شما