جوادی: استعدادهای برتر در فرآیند قهرمان‌سازی قرار خواهند گرفت

تهران- ایرنا- مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران ضمن تشریح اهم دلایل موفقیت ورزشکاران استان تهران در سومین دوره المپیادهای استعدادهای برتر ورزش کشور، از برنامه‌های این اداره کل برای حفظ و رساندن چهره‌های مستعد به تیم‌های ملی جهت حضور در المپیک‌های آتی خبر داد.

علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران درخصوص کم و کیف برگزاری سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور در مصاحبه با ایرنا گفت: این المپیاد در ۲۳ رشته با حضور حدودا ۱۷ هزار ورزشکار و ۲ هزار نفر عوامل اجرایی، کادرفنی، داور، مربی و... به میزبانی ۵ استان درحال برگزاری است. البته برخی استان‌ها تنها از رقابت‌ها یک الی ۲ رشته میزبانی می‌کنند و بیشتر میزبانی‌ها برعهده استان تهران (با ۱۱ رشته) و اصفهان (۶ رشته) است.

وی افزود: طی ۶ ماه گذشته جلسات مستمر با هیئت‌ها ورزشی داشتیم؛ به‌خصوص هیئت‌هایی که قرار بود درگیر المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور باشند. از طرفی المپیاد، همان‌طور که از نامش مشخص است، چکیده ورزش ایران در آینده خواهد بود و ورزشکاران حاضر در آن استعدادهای رشته‌های مختلف ورزشی هستند که از لایه‌های مختلف مسابقات استان‌ها بالا آمده‌اند و بعد از شرکت در مسابقات انتخابی، نفرات منتخب استان‌ها بودند که در حال حاضر در سطح کشور در مسابقات حاضر شده‌اند. بنابراین این افراد، استعدادهای ناب ورزشی استان‌ها هستند که زیر ۱۶ سال سن دارند. برای این افراد به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی خواهد شد تا استعدادها شناسایی شده و در یک فرآیند قهرمانی و قهرمان‌سازی قرار بگیرند تا بتوانیم از بین ‌آن‌ها ورزشکار حاضر در المپیک ۲۰۲۸ را شناسایی کنیم.

جوادی: استعدادهای برتر در فرآیند قهرمان‌سازی قرار خواهند گرفت

جوادی در تشریح دلایل توفیق استان تهران در سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور گفت: از روزی که در این اداره قبول مسئولیت کردم، در کنار برنامه‌ریزی شبانه‌روزی برای توسعه ورزش همگانی، برای ورزش قهرمانی هم جلسات مستمر کارشناسی با حضور پیشکسوتان، روسای هیئت‌های استانی، ورزشکاران برگزار کردیم. به اذعان روسای هیئت‌ها و پرسنل اداره کل، این سبک از پیگیری و حمایت مالی از هیئت‌های استانی در تاریخ اداره کل بی‌سابقه بوده است. به برنامه هیئت‌های استانی امتیاز دادیم و به امتیازشان اعتبار دادیم. یعنی هر هیئتی که برنامه‌محورتر بود، اعتبارات بیشتری دریافت کرده است اما در مجموع همه هیئت‌های استانی تا به امروز سه نوبت اعتبار دریافت کرده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که بالاترین اعتبار اختصاص یافته به هیئت‌های استانی چه مبلغ بوده، گفت: به عنوان مثال هیئت قایقرانی حدود ۳۰۰ میلیون تومان، جودو ۲۰۰ میلیون تومان دریافت کرده‌اند. البته هیئتی هم داشته‌ایم که چیزی حدود ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار دریافت کرده است. ما ۵۰ هیئت استانی را تحت پوشش داریم که نیازمند اعتبارات بالایی هستند. زمانی که آمدم اداره کل استان تهران ۱۴ ماه حقوق پرسنل را بدهکار بود و توانستیم آن را تسویه کنیم. اما این که طی ۶ ماه هیئت‌ها تا این حد شارژ مالی شوند، برای نخستین بار صورت گرفته است. ضمن این که بنده شخصا در کنار معاونان ورزشی در اردوهای آماده‌سازی حضور پیدا می‌کردم و فکر می‌کنم این حضور در کنار تقدیر و تجلیل از مربیان و ورزشکاران، بهترین دلیل برای موفقیت امروز ورزشکاران استان تهران است. به‌طوری که امروز و در جریان برگزاری المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور، فاصله ورزشکاران استان تهران با سایر استان‌ها، فاصله بزرگ و معناداری است. البته مسابقات چند رشته دیگر هنوز برگزار نشده که در آن‌ها هم امیدهای زیادی برای کسب مدال داریم. در مجموع فکر می‌کنم تا پایان مسابقات بتوانیم فاصله خود را با سایر استان‌ها حفظ کنیم.

جوادی: استعدادهای برتر در فرآیند قهرمان‌سازی قرار خواهند گرفت

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در تشریح برنامه‌های این استان برای حفظ استعدادهای برتر ورزش کشور جهت حضورشان در المپیک‌های آینده گفت: استعدادهای شناسایی شده از المپیاد در سبد قهرمان‌سازی فرآیند رشد و پیشرفت ما قرار می‌گیرند. یعنی مقرر است این افراد به‌عنوان استعدادهای برتر هم به فدراسیون‌ها معرفی شوند و در کانون توجهات فدراسیون‌ها قرارگیرند و هم هیئت‌های استان‌ها موظف هستند با برنامه‌های فرآیندی فدراسیون‌ها این افراد را مورد توجه قرار دهند تا در شرایط رشد و قهرمانی بمانند. به این ترتیب شرایط آماده‌سازی این استعدادها برای شرکت در مسابقات انتخابی تیم‌های ملی فراهم می‌شود.

جوادی از تامین هزینه نگهداری استعدادهای برتر برای ماندن در کورس قهرمانی تا رسیدن به تیم ملی توسط اداره کل ورزش و جوانان استان تهران هم خبر داد و تاکید کرد: برای حفظ استعدادهای برتر ۳ برنامه داریم. نخست تقدیر و تجلیل از تمام مدال‌آوران با حضور استان‌دار که بسیار مهم است. برنامه دوم این است که طی تفاهم‌نامه‌ای که با شبکه ۵ و صدا و سیما در حال انعقادش هستیم، استعدادهای برتر در برنامه‌های مختلف ورزشی حضور پیدا کنند و دلایل موفقیت خود را تشریح کنند تا هم مردم تهران چهره‌های مستعد و قهرمانان آینده را بشناسند و هم در خود این ورزشکاران انگیزه ایجاد شود. برنامه دیگر ما حمایت مالی از این ورزشکاران است تا در شرایط مطلوب رشد و قهرمانی قرار بگیرند.

سرخط اخبار ورزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha