۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۵۹
کد خبرنگار: 1367
کد خبر: 84895038
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توسعه آموزش‌ فنی و حرفه‌‍‌ای بدون توجه به آمایش سرزمین بی‌معنا است

کاشان - ایرنا - معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بدون توجه به آمایش سرزمینی را بی‌معنا دانست و گفت: آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان یک ضرورت و اولویت این وزارتخانه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی کاظمی عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان کاشان افزود: وزارت آموزش و پرورش با برنامه‌ریزی به دنبال توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای با توجه به رویکرد آمایش سرزمینی و آمایش منطقه‌ای است و باید موضوع صنعت و بخش‌های اقتصادی کشور را در مسیر توسعه این آموزش‌ها قرار دهیم.

وی تاکید کرد: تربیت نیروی انسانی به عنوان یک ضرورت برای توسعه و پیشرفت کشور یک امر اجتناب ناپذیر است و وزارت آموزش و پرورش در این راستا به علت ماموریتی که در عرصه تربیت نیروی انسانی دارد، باید برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشته باشد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: طراحی و برنامه‌ریزی برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با رویکرد توسعه اقتصادی و توجه به توسعه فرهنگ کارآفرینی از برنامه‌ها و ماموریت‌های این وزارتخانه است. 

کاظمی تصریح کرد: رویکرد و شعار معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، استفاده از ظرفیت تمامی بخش‌ها، نهادها، دستگاه‌های دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و بخش اقتصادی غیردولتی کشور است که باید این مهم وفق بدهیم.

وی توسعه آموزش‌ها با رویکرد هنرستان‌های جوار و هنرستان‌های وابسته را از دیگر اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش بیان و اضافه کرد: با همکاری استانداران در سراسر کشور فرصت‌های خوبی در این عرصه فراهم شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: به جز هنرستان‌های وابسته به وزارت جهاد کشاورزی بیش از ۴۰ هنرستان جوار برای سال تحصیلی پیش‌رو آماده شده است که بخش گسترده آن در استان اصفهان با حمایت صاحبان مشاغل و خیران و در سایر استان‌ها نیز در حال انجام است.

وی تاکید کرد: توجه به هنرستان‌های جوار به عنوان یکی از اولویت‌های جدی می‌تواند زمینه تربیت نیروی انسانی متناسب با نیاز واقعی بازار کار و پیشرفت اقتصادی را فراهم کند.

کاظمی، توسعه رشته‌های کشاورزی را یکی دیگر از اولویت‌های آموزشی وزارت آموزش و پرورش بیان و اضافه کرد: با وجود تمامی تلاش‌ها در سال‌های گذشته سهم آموزش کشاورزی در بین هنرستان‌ها از بیش هفت هنرستان، ۱۳۹ کشاورزی بوده است که بخشی از آنها از مجموعه هنرستان‌های وابسته به وزارت جهاد کشاورزی است.

به گفته وی، در ۱۳۹هنرستان کشاورزی ۳۳ هزار و ۹۰۰ دانش‌آموز به تحصیل اشتغال دارند که سهم آن از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشور سه و سه دهم درصد است که هدف‌گذاری وزارت آموزش و پرورش دست کم برای ۵ درصد برنامه‌ریزی شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین کشاورزی و باغ‌های فعال در هنرستان‌های کشاورزی وابسته به آموزش و پرورش وجود دارد.

وی بیان کرد: دانش‌آموزان هنرستان‌های کشاورزی هنگام آموزش افزون بر یادگیری کارهای مهارتی، کار تولید نیز انجام می‌دهند و موضوع درآمدزایی در این هنرستان‌ها، آنها به عنوان کسب درآمد و معاش حلال را برای نخسیبن بار کنار آموزش تجربه می‌کنند.

وی تجهیز هنرستان ها را یک ضرورت دانست و گفت: با وجود محدودیت‌های مالی در نیمه نخست امسال ۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات برای هنرستان‌ها تامین و در هدف دولت این تجهیزات بین آنها توزیع شد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش جهت شرکت در آیین افتتاح همزمان ۱۸ هنرستان کشاورزی در سراسر کشور  و حضور در شورای اداری شهرستان به همراه معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی به کاشان سفر کرد.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha