تعداد هسته های فناور علوم پزشکی مازندران به ۳۷ مرکز افزایش یافت

ساری - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تعداد هسته های فناور این دانشگاه با هفت مورد افزایش از ابتدای سال جاری تاکنون به ۳۷ مرکز افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، فرهاد غلامی روز پنجشنبه در گردهمایی معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی منطقه یک کشور که در ساری برگزار شد ، افزود : برای تحقق شعار سال رهبر معظم انقلاب و توجه به شرکت های دانش بنیان و مجموعه های فناور برنامه ریزی های لازم انجام شده تا افزایش کمی و کیفی مجموعه های فناور در دانشگاه علوم پزشکی مازندران رقم بخورد.

وی ادامه داد: در برنامه ریزی هایی که برای امسال انجام شده قرار است طی مدت پنج سال ارتقای کمی و کیفی تولید علم و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران رقم بخورد.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای این منظور ۱۰ راهبرد کلان طراحی و ترسیم شده است تا به شاخص های مورد نظر برای فناوری و تولید دست یابیم که از آن جمله لحاظ کردن پشتوانه مالی مناسب برای انجام کارهای تحقیقاتی است تا کار تحقیقاتی به بهانه کمبود اعتبار معطل نماند.

غلامی توضیح داد: همسو با تحقق شعار سال رهبر معظم انقلاب قرارگاه تولیدات دانش بنیان در این دانشگاه راه اندازی شده است که در این قرارگاه ضمن بهره گیری از نظرات و ایده های اعضای علمی این دانشگاه از تجربیات و نظرات افراد متخصص خارج از دانشگاه نیز استفاده شده است.

وی ادامه داد: تمامی این اقدامات در این راستا است که بتوانیم زمینه بهتر شدن ارائه خدمات بهداشت و درمان را برای افراد جامعه فراهم کنیم.

دانشگاه علوم پزشکی مازندران بدنبال سرمایه گذار برای تولید دارو

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی با بهره گیری از تجربیات و توان شرکت های دانش بنیان در عرصه پزشکی در استان بدنبال تولید دارو است، گفت : برای این منظور حتی بدنبال جذب سرمایه گذارانی هستیم تا با کمک آنها بتوانیم داروی کشور را تولید کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: البته تاکنون سرمایه گذارانی برای مشارکت در این طرح آمادگی خود را اعلام کردند تا برای ساخت کارخانه تولید دارو اقدام کنند و شرایط و بستر برای تولید دارو در استان فراهم شود.

داشته های علوم پزشکی مازندران در عرصه فناوری

غلامی در توضیح امکانات فناورانه موجود در این دانشگاه گفت:  دانشگاه  ۲۲ هزار پرسنل ،۶۰۰عضو هیات علمی ، ۲۶ بیمارستان و ۲۰ شبکه بهداشت و درمان در استان دارد.

وی ادامه داد: همچنین این دانشگاه با در اختیار داشتن ۴۵۰ مرکز سلامت روستایی و شهری ، ۲۰مرکز تحقیقات ، چهار پژوهشکده تحقیقات و یک مرکز رشد از امکاناتی برای حوزه فناوری برخوردار است که در حال ارائه خدمات می باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، جایگاه این دانشگاه را از لحاظ ارائه خدمات پژوهشی در کشور نهم اعلام کرد و گفت: ازابتدای امسال تاکنون محققان این دانشگاه توانستند ۲۰۲ مقاله علمی را تهیه و به چاپ برسانند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha