به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، علینوید با اشاره به تصمیمات اخیر این معاونت در راستای حمایت از تولید، اظهار کرد: هزینه گواهی تولید تا پایان سال صفر شد و مبلغی از این بابت از تولیدکنندگان اخذ نخواهد شد.
وی افزود: همچنین در راستای حمایت از تولید عوارض پروانه بهرهبرداری از ۴۰۰۰ تومان به ۱۲۶۰ تومان کاهش یافت.
سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد ارس خاطرنشان کرد: طبق مصوبه جدید کمیته بازرگانی، واردات محصولاتی که تولید انبوه آن در منطقه صورت میگیرد به صورت بار مسافری ممنوع شده است.
وی با اشاره به رفع مشکل عرضه محصولات واحدهای تولیدی منطقه در ارس، گفت: این اجازه را به اصناف و بازاریان منطقه آزاد ارس دادیم تا کالاهای تولیدی منطقه را بدون آنکه سهمیه بار مسافریشان کاهش یابد وارد و به فروش برسانند.
منطقه آزاد ارس در شمال غرب ایران، در حاشیه رود ارس و همچنین نقطه صفر مرزی با کشورهای ارمنستان، آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان قرار دارد.
بنا بر ارزیابیهای صورت گرفته از سوی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد ایران، منطقه آزاد ارس، پس از منطقه آزاد کیش، دومین منطقه آزاد توسعه یافته و در حال رشد کشور است.
منطقه آزاد ارس صنعتیترین منطقه آزاد کشور است و در حوزه صنعت بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در این منطقه فعالیت دارند.
نزدیکی به بازار مصرفی ۴۰۰ میلیون نفری کشورهای مستقل مشترکالمنافع، دسترسی به فرودگاه بینالمللی تبریز، شبکه ریلی متصل به خط آهن سراسری سرزمین اصلی و خط آهن سراسری شوروری سابق، زیرساخت گسترده حمل و نقل بار (جادهای، ریلی و هوایی) ، منابع غنی آب (رود ارس و سدهای ارس، خداآفرین، گلفرج و گردیان) ، ظرفیتهای گردشگری متنوع در حوزههای تاریخی، فرهنگی، طبیعی و سلامت ،جذب بیش از ۵ میلیون توریست در سال، زیرساخت آماده در بخشهای انرژی، مخابرات، انبارداری ، دسترسی آسان به بازار مصرفی سرزمین اصلی و پوشش بازار مصرفی ۱۰ میلیون نفری شمال غرب ، دشتهای وسیع کشاورزی و آب و هوای معتدل کوهستانی و دسترسی به شهرکهای صنعتی و صنایع پاک از مزایای اختصاصی منطقه آزاد تجاری – صنعتی ارس است.
نظر شما