درجریان این بازدید مسوولین حاضر به بیان مشکلات و چالشهای پیش روی وچگونگی اقدامات صورت گرفته جهت رفع موانع وچالشها، جهت راه اندازی این مجتمع پرداختند و از سالنهای تولید کارخانه که کارگران و تکنسینهای مختلف در حال کار و فعالیت بودند بازدید کردند.
حسین گودرزی نماینده مردم ازنا و دورود درمجلس راه اندازی اینمجتمع را افقی جدید در تولید فولاد در کشور دانست و افزود: این مجتمع علاوه بر انجام خدمات بزرگ صنعتی و تولیدی و رفع وابستگی کشور به برخی محصولات، اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم و گردش اقتصادی بزرگی را در منطقه رقم خواهد زد.
گودرزی بیان کرد: حدود ۱۰۰ نفر تکنسین ماهر و خبره در این مجتمع عظیم در حال کار هستند و چندی پیش نیز نشستی با حضور مالک کارخانه در حضور دادستان تهران برگزار شده است و با توجه به اقدامات انجام شده چشم انداز روشنی برای راه اندازی این کارخانه وجود دارد.
گودرزی درادامه بیان کرد: در نشست مشترک با وزیر صنعت، معدن و تجارت، مقررشده تا مشکلات از طریق قانون رفع موانع تولید برداشته شود و بحمدالله تا کنون پیشرفت قابل ملاحظه ای در روند به بهره برداری رسیدن این کارخانه بدست آمده است و با احکام قضایی ، مالکیت مالک فعلی در فولاد ازنا محرز شده است.
همچنین مرتضی تورک معاون دادستان تهران به استماع نظرات هر یک از اعضای جلسه پرداخت و مقرر شد با تلاش های صورت گرفته روند ساخت و توسعه این کارخانه سرعت بگیرد.
تورک با ابراز خرسندی از پیشرفتهای صورت گرفته این فعالیت ها را حدود ۷۵ درصد از ظرفیت ارزیابی کرد که ۲۵ درصد تا به بهره برداری رساندن باقی مانده است.
ایران درسال ۶ میلیون تن ورق فولادی را وارد میکند که با شرایط تحریم، هزینههای هنگفتی را به روی دست کشور میگذارد و مجتمع فولاد و ذوب آهن ازنا توانایی تولید ۲ میلیون تن ورق فولادی در سال را دارد که گام مهمی را در عدم وابستگی به خارج و اقتصاد مقاومتی خواهد بود و در گام بعدی، ارتقاء سطح کیفی محصولات ایرانی از جمله خودروسازی و صنایع نفت و گاز را در پی خواهد داشت.
نظر شما