به گزارش روز شنبه ایرنا از روزنامه رای الیوم، "یوسی ملمان" تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد: اسرائیل ترجیح می دهد قراردادهای فروش سلاح به کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین را به صورت غیر مستقیم و از طریق شرکت های خصوصی انجام دهد.
او افزود: فروش سلاح از طریق این شرکت ها که شمار آن ها به ۲۲۰ می رسد، این امکان را به اسرائیل می دهد که از مسئولیت بکارگیری این سلاح ها در جنایت های ضد بشری شانه خالی کند.
او تاکید کرد: نهادهای نظارتی اسرائیلی به تاجران سلاح کمک می کنند تا از طریق دور زدن برخی قوانین و زیرپا گذاشتن معیارهای اخلاقی، این کار را انجام دهند؛ بطوریکه هیچ قرارداد فروش سلاح با هیچ دیکتاتور یا رژیم جنایتکاری بدون پرداخت رشوه انجام نمی شود.
ملمان افزود: ۱۰ درصد تجارت سلاح در جهان توسط اسرائیل انجام می شود و تل آویو از فروش آنها، کسب سود و برقراری روابط دیپلماتیک با کشورهای جهان سوم است و اسرائیل درآمد هنگفتی را از این تجارت کسب می کند ولی بدنامی حاصل از این کار و ارتباط از رژیم های خودکامه ای که آشکارا حقوق بشر را زیرپا می گذارند، نادیده می گیرد.
به نوشته رای الیوم، "ایلی شاحال" افسر بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی نیز گفت: موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) اقدام به تشکیل گروهی از شبکه های سری برای بازاریابی و فروش سلاح های اسرائیلی به بیش از ۵۰ کشور از جمله آمریکا کرده است.
رای الیوم نوشت: آمارهای منتشر شده نشان می دهد که اسرائیل در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۱ میلیارد و سیصد میلیون دلار سلاح فروخته است.
پیشتر گزارش هایی از فروش سلاح های ممنوعه توسط رژیم صهیونیستی به ائتلاف متجاوزان به یمن منتشر شده بود و منابع آگاه از تلاش مخفیانه برخی کشورهای عربی برای خرید سلاح از این رژیم خبر داده بودند.
در طول بحران سوریه نیز بارها نیروهای ارتش این کشور در مخفیگاه های داعش سلاح های "اسرائیلی" کشف و ضبط کرده اند.
سلاح های "اسرائیلی" تاکنون عامل مخرب گسترده ای در ناامن کردن دنیا و درگیر کردن همسایگان با یکدیگر ایفا کرده است.
نظر شما