به گزارش خبرنگار ایرنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین پایانی این دوره های آموزشی گفت: جمهوری اسلامی ایران به برکت خونهای پاک شهدا در بالاترین جایگاه دیپلماسی سلامت قرار دارد که استادان حوزه پزشکی باید این جایگاه را برای دانشجویان تبیین کنند.
دکتر بهرام عین اللهی با بیان اینکه تربیت نیروهای متخصص برای تضمین آینده انقلاب است، افزود: امیدوار کردن نسل جوان از مهمترین مسئلههای امروز در حوزه استاد و شاگرد است، چرا که دشمن با ابزار ناامیدی به مبارزه با جوانان ما آمده است.
وی با بیان اینکه مرجعیت علم، افق ما در دانشگاه ها است که این موضوع با امیدواری تحقق خواهد یافت، تصریح کرد: استادان با نقش آفرینی در حوزه معرفت افزایی، دانش پژوهی و مشاوره صحیح شاگردان می توانند به درستی در مسیر پویایی شاگردان خویش گام بردارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران را یکی از قوترین کشورهای منطقه در دیپلماسی سلامت دانست و خاطرنشان کرد: با اتکا بر نیروهای جوان و تربیت دانشجوهای برتر می توان این مسیر را ادامه داد و همچنان موفق ها زیادی کسب کرد.
دانشجویان فرزندان معنوی استادان هستند
نماینده ولی فقیه در دانشگاه های کشور نیز در این مراسم گفت: استادان دانشگاه به دانشجویان خود به عنوان فرزندان معنویشان نگاه کنند و در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نکنند.
حجتالاسلام مصطفی رستمی تصریح کرد: حوزه سلامت در ایام بحران کرونا خوش درخشید و در این روزها مقدمات خدمترسانی به زائران پیاده حسینی و رضوی را برنامهریزی کردهاند تا این ماموریتها را به نحو احسن اجرا نمایند.
وی با بیان اینکه حضور در محضر امام رضا(ع) اثر پاککنندگی در جوار طبیب حقیقی را دارد، خاطر نشان کرد: استادان حوزه پزشکی که گروهی از عالمان کشور هستند در محضر ایشان حاضر شدند تا ضمن بهرهمندی و فیض معنوی از فیوضات و عنایات خاص آن امام همام بهرهمند گردند.
نماینده ولی فقیه در دانشگاههای کشور ادامه داد: امام حسین(ع) برای مبارزه با جهالت آمدند و اساتید دانشگاه هم به عنوان حکیمان جامعه باید ضمن بهرهگیری از آموختههای خود، این آموزهها را به درستی به دانشجویانشان انتقال دهند.
حجتالاسلام رستمی با ذکر این نکته که دانشجویان امانتی در دست اساتید هستند، تاکید کرد: بیشتر کسانی که در کلاسهای درس حضور دارند به دلیل باورهای غلط رایج در جامعه و نوع سبک زندگیشان یک فرد خام هستند که هنر استاد در کنار آموختن دروس تخصصی، با تجربه کردن آنها در زمینه های مختلف است.
در پایان این مراسم از استادان دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در دوران همه گیری بیماری کرونا خدمات زیادی به بیماران و مردم ارائه کردند، تقدیر به عمل آمد.
دورههای «همراه با حکیمان» با رویکرد معرفت افزایی و ارایه مباحث آموزشی ویژه استادان و اعضای هیات علمی در ۱۲ دوره ۳ روزه از پنجم مرداد ماه امسال تا هفدهم شهریورماه در مشهد برگزار شد که در این دوره ها اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به همراه خانواده خود در مشهد حضور یافتند.
دانشگاههای علوم پزشکی کشور بیش از ۲۰ هزار نفر عضو هیات علمی دارد که در ۳۰۹ رشته فعالیت می کنند.
نظر شما