محمود پیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بهزیستی کلاله ۱۳ مرکز فعال شامل هفت مرکز مثبت زندگی، سه مرکز توانبخشی، یک مرکز مشاوره و ۲ موسسه خیریه ویژه خدمات رسانی به مددجویان دارد که جوابگوی جامعه هدف این شهرستان و مراجعه کنندگان از ۲ شهرستان همجوار مراوهتپه و گالیکش نیست.
وی افزود: برای بهبود سطح خدمات حداقل باید یک مرکز توانبخشی شبانهروزی بیماران مزمن روانی یا نگهداری از معلولان ذهنی، یک مرکز روزانه ویزیت در منزل بیماران روانی و یک مرکز مراقبت در منزل در کلاله راهاندازی شود.
رییس اداره بهزیستی کلاله با اشاره به روند روبه رشد آسیبهای اجتماعی، گفت: یک مرکز اورژانس اجتماعی سطح سه (روزانه) خدمات مرتبط با آسیبهای اجتماعی مانند کودکان کار و خیابانی، همسرآزاری و خودکشی را در این شهرستان ۱۳۰ هزار نفره به مراجعه کنندگان ارائه میدهد اما برای خدمات دهی بهتر نیاز به راه اندازی یک مرکز اورژانس اجتماعی شبانهروزی هستیم.
پیری دریافت مجوز ساخت مرکز اورژانس اجتماعی را داشتن ۵۰۰ متر مربع زمین عنوان و بیان کرد: بهزیستی ۲۵۰ متر مربع زمین از اداره راه و شهرسازی شهرستان گرفته و با پیگیری فرماندار امیدواریم راه و شهرسازی مساعد لازم را برای واگذاری ۲۵۰ متر مربع زمین دیگر در همین محل داشته باشد تا گام نخست برای عملیات اجرای ساخت مرکز اورژانس اجتماعی شبانه روزی با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برداشته شود.
وی گفت: ماهانه ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال مستمری به حدود سه هزار و ۴۰۰ نفر از مددجویان تحت پویی بهزیستی کلاله پرداخت میشود.
رییس اداره بهزیستی کلاله سهمیه امسال شهرستان از تسهیلات کم بهره اشتغالزایی با نرخ چهار درصد و بازپرداخت پنج ساله و سقف یک میلیارد ریال را ۱۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تاکنون ۴۰ نفر برای دریافت ۴۰ میلیارد ریال از این تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شدند و مراحل پرداخت تسهیلات به سایر متقاضیان هم در حال انجام است.
شهرستان کلاله ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که در دو نقطه شهری و ۱۲۰ روستا سکونت دارند.
نظر شما