به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، سرپرست این دانشگاه روز پنجشنبه در حاشیه این مراسم گفت: پایگاه اورژانس شماره دو شهری کاشان در زمینی متعلق به دانشگاه و با متراژ حدود ۲۰۰ مترمربع، با مشارکت خیر سلامت «حاج محمد پیروزان» راه اندازی گردید.
دکتر کورش ساکی افزود: حدود ۲۰ میلیارد ریال برای احداث این پایگاه هزینه شده است که ۱۵ میلیارد ریال آن توسط خیر و مابقی توسط دانشگاه تامین شده است.
وی تصریح کرد: در این پایگاه یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه موتورلانس (آمبولانس موتوری) استقرار خواهد داشت.
وی در ادامه اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون پانزده هزار و ۶۳۱ ماموریت توسط مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام شده ، که از این تعداد، یازده هزار و ۳۲۲ ماموریت شهری و چهار هزار و ۳۰۹ مورد جاده ای بود.
دکتر ساکی، با اشاره به فعالیت ۲۸ پایگاه شهری و جاده ای در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل، تصریح کرد: ۹ پایگاه شهری و ۱۳ پایگاه جاده ای در شهرستان کاشان و دو پایگاه شهری و چهار پایگاه جاده ای در شهرستان آران و بیدگل خدمت رسانی می کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان همچنین، با اشاره به احداث مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه اظهار داشت: این ساختمان در زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع احداث و با هزینه حدود ۲۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
وی تصریح کرد: ۱۱ واحد فناور در این مرکز فعال است که ۶ واحد جدید در سال ۱۴۰۰ استقرار یافته و ۴ واحد نیز با رسیدن به مرحله تجاری سازی از مرکز خارج شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: این واحدها در زمینه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، صنایع غذایی، تولید محتوای الکترونیکی، محصولات بیولوژیک، هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال و داروهای گیاهی فعالیت دارند.
به گزارش ایرنا مرکز رشد یا «انکوباتور» برای پرورش یا ایجاد کسب و کارهای کوچک تاسیس می شوند. مرکز رشد فضای اداری، فنی و آزمایشگاهی همراه با خدمات حمایتی و حداقل هزینه را برای شرکت های نوپا فراهم می کند و همچنین شبکه سازی و برخی خدمات جانبی را برای آنها تامین می نماید.
در واقع مرکز رشد، مرکزی است که با در اختیار قرار دادن امکانات و خدمات از یک سو و مشاوره های لازم درزمینه های فنی، مدیریتی، حقوقی و…از سوی دیگر به ایجاد، پرورش و توسعه واحدهای نوپا کمک می کند. مدت استقرار موسسات در این مرکز معمولا” بین سه تا پنچ سال است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، کلنگزنی مرکز جامع اطلاعرسانی پزشکان، بازدید از آزمایشگاه جامع تحقیقات و بررسی توانمندیهای اعضای هیات علمی پژوهشی این دانشگاه از دیگر برنامههای سفر یک روزه معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به کاشان است.
جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل، زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.
نظر شما