۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۰۷
کد خبرنگار: 1336
کد خبر: 84861696
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آغاز رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی؛ واشنگتن بدنبال تقویت نفوذ در منطقه

تهران- ایرنا- رزمایش سالانه مشترک آمریکا و کره جنوبی روز دوشنبه در بحبوحه تنش تایوان و نگرانی واشنگتن از تحرکات اخیر کره شمالی آغاز شد؛ رزمایشی که اگرچه در ظاهر، هدف آن ارسال پیام هشدار به کره شمالی به نظر می رسد اما واشنگتن فراتر این این هدف، به دنبال تقویت حضور نظامی خود در منطقه و مهار چین است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شین هوا، این رزمایش که به نام «سپر آزادی اولچی» نامگذاری شده، قرار است تا تاریخ ۱ سپتامبر(دهم شهریور) ادامه داشته باشد.

به استناد گزارش های خبری، این رزمایش‌ها در سال‌های اخیر به دلیل کووید -۱۹ کاهش یافته بود.

برگزاری رزمایش های مشترک آمریکا با هم پیمانانش در منطقه شرق آسیا بعد از اقدام مداخله جویانه واشنگتن مبنی بر اعزام نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان که خشم کم سابقه چین را به دنبال داشت، می تواند عاملی برای شعله ور تر ساختن تنش های اخیر در این منطقه و درنهایت ، بر هم زدن ثبات و امنیت آن باشد.

منابع ارتش کره جنوبی ۲۶ مرداد ماه اعلام کردند کره شمالی دو موشک کروز را از شهر ساحلی «اونچون» واقع در غرب این کشور به سوی دریا شلیک کرد.

این پرتاب‌های موشکی اندکی پس از آغاز رزمایش مشترک چهار روزه آمریکا و کره جنوبی انجام شد.

خبرگزاری رویترز نیز چندی پیش گزارش داد به دنبال گمانه زنی های کره جنوبی و آمریکا مبنی بر امکان انجام آزمایش هسته ای از سوی پیونگ یانگ، با بررسی تصاویر ماهواره ای، کره شمالی درحال فعال سازی و کار بر روی تونل های آزمایش هسته ای از جمله کار بر روی دومین تونل زیر زمینی  است.

اتاق فکر موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۱ نیز خبر داد در حالی که نگرانی ها در منطقه اقیانوسیه نسبت به اقدامات «پیونگ یانگ» شدت گرفته است، کره شمالی با حداقل ۲۰ کلاهک هسته ای، آمادگی آزمایش هسته ای را در هر زمانی که اراده کند، دارد.

واشنگتن و سئول پیش از این هشدار دادند که پیونگ یانگ تاکنون آمادگی های لازم برای انجام آزمایش هسته ای را در سایت «پونگی ری» واقع در شمال شرقی این کشور تکمیل کرده است

به تازگی «یون سوک یول» پس از ۱۰۰ روز از شروع ریاست جمهوری خود در کره جنوبی، بار دیگر اعلام کرد خواستار تامین کمک اقتصادی به کرده شمالی در صورت پایان دادن این کشور به توسعه سلاح‌های هسته‌ای و توافق برای آغاز خلع سلاح اتمی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha