داریوش مهدوی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سنندج در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه فروشگاه های زنجیره ای رفاه نیمه دولتی است، اظهار داشت: این فروشگاه همواره به عنوان بازوی کمکی دولت عمل کرده و همواره در اجرای طرح های تنظیم و کنترل بازار مشارکت داشته است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون در همه شهرستان های استان شعبه های فروشگاه رفاه فعال است، اضافه کرد: به طور مستقیم ۲۵۰ نفر در این فروشگاه مشغول به کار هستند و برای بیش از هزار نفر هم به طور غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه در کردستان ادامه داد: در فروشگاهی که گوشت و میوه هم عرضه شود تا ۱۰ نفر و در سایر فروشگاه ها هم ۶ تا هشت نفر به کار گرفته می شوند.
وی با بیان اینکه وین مارکت هم شعبه محلی و زیرمجموعه فروشگاه رفاه است، افزود: شفافیت مالی و تنوع بالای کالایی از مزیت های این فروشگاهها است.
مهدوی با بیان اینکه فروشگاه ها زنجیره ای دارای سه ساختار سوپری، متوسط و بزرگ هستند، گفت: در فروشگاه های هایپر در استان هشت تا ۱۰ هزار قلم کالا در سطح متوسط پنج تا ۲ هزار و در سطح سوپری هم یک هزار تا ۲ هزار قلم کالا وجود دارد.
وی یادآور شد: در فروشگاه مرکزی رفاه استان در سنندج یک نفر نیروی دارای مدرک دکتری دامپزشکی و یک نفر مهندس صنایع غذایی بر کیفیت کالاها نظارت دارند لذا از این لحاظ خیال شهروندان و مصرف کنندگان راحت است.
مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیرهای رفاه در کردستان با اشاره به ساختار خرید این فروشگاهها اظهار داشت: اولویت ما حمایت از تولیدات واحدهای تولیدی کردستان است لذا هر کدام از تولیدکنندگان استان که بتوانند توجیه خرید را برای ما داشته باشند با آنها قرارداد منعقد می کنیم.
مهدوی با بیان اینکه بخشی از خرید در این فروشگاه هم ملی بوده و واحدهای صاحب برند و شناخته شده کشور محصولاتشان را با قیمت مناسب و بالاترین کیفیت به ما عرضه می کنند، ادامه داد: نهادهای مختلف از جمله تعزیرات، سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی همواره بر عرضه و کیفیت کالاهای موجود در این فروشگاه نظارت می کنند.
وی با اشاره به اینکه نتیجه این نظارت وکنترل ها منجر به افزایش عرضه کالاهای باکیفیت شده است، افزود: عرضه کالاهای تنظیم بازار با قیمت مصوب هم در فروشگاه موجود است و مردم می توانند آنرا تهیه کنند.
مهدوی یکی از شاخص های توسعه یافتگی شهری را تعداد فروشگاه های هایپر در سطح شهرها خواند و اظهار داشت: با پیشرفت تکنولوژی سهم خرده فروشی در بازار کاهش و میزان فعالیت و ایجاد فروشگاه های زنجیره ای افزایش می یابد.
وی اضافه کرد: پیش بینی شده ۷۰ تا ۸۰ درصد سهم بازار به فروشگاه های زنجیره ای اختصاص پیدا می کند و این امکان هم فراهم می شود که شاغلان مغازه های سنتی و کوچک در این فروشگاه ها مشغول به کار شوند.
فروشگاههای زنجیرهای رفاه در کردستان دارای ۴۲ شعبه است که از این تعداد ۱۱ شعبه در روستاها و مابقی در شهرهای استان قرار دارد.
نظر شما