۲۹ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 84860305
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

خودکفایی از اولویت‌های وزارت امور خارجه است

اصفهان - ایرنا - معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: خودکفایی و ارزآوری برای این وزارتخانه در اولویت قرار دارد و به همین منظور صدور خدمات مهندسی و انتقال فناوری به سایر کشورها دنبال می‌شود.

به گزارش ایرنا روز شنبه ایرنا از روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مهدی صفری اظهار کرد: در مسیر حمایت محصولات فناورانه جمهوری اسلامی نیز سفیران ایران برای بازاریابی تشویق می‌شوند و راه‌اندازی مراکز نوآوری در سایر کشورها در دستور کار قرار گرفته است.

وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اقدامات وزارت امور خارجه بمنظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: جلسات هفتگی با معاونان وزارت‌خانه‌ها حول محور نیازهای فناورانه به صورت تخصصی برگزار می‌شود.

صفری با اشاره به معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان در سایت وزارت امور خارجه افزود: تاکنون ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان برای صادرات، ارزیابی و در سایت معرفی شدند که این تعداد به ۶۵۰ شرکت خواهد رسید.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با بیان اینکه حمایت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از بخش خصوصی یک ویژگی ممتاز است، به صادرات ۵۴ میلیون دلاری این شهرک اشاره کرد و اظهار داشت: باید شرکت‌هایی که در این زمینه دخیل هستند را تقویت کرد.

وی از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خواست که راهبرد خود را بر پایه نیازهای اساسی کشور قرار دهد و  طرح‌هایی را برای تامین مواد اولیه به ویژه حوزه بهداشت و درمان، تجهیزات چاه‌های نفت و تعمیرات هواپیما تعریف کند تا از این طریق وابستگی کشور کاهش پیدا کند.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در این بازدید گفت: به‌رغم اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یک نهاد دولتی است و همتایی ندارد اما همه اعضای آن به دنبال ارائه خدمات به بخش خصوصی هستند.

قاسم مصلحی تاکید کرد: حمایت و رشد شرکت‌های فناور در زیست بوم شهرک انجام می‌شود اما کار اصلی و پیدا کردن بازار فروش به عهده شرکت‌هاست. 

وی خاطر نشان کرد: با وجود میزان بالای سهم صادرات محصولات پاک شهرک اما در مقایسه با پارک علم و فناوری ترکیه این رقم پایینی است و برای تقویت آن باید بازارسازی کرد.

معاون توسعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز با اشاره به مجوز راه‌اندازی ۱۰ پارک تخصصی در این شهرک گفت: شهرک در پایه گذاری پارک‌های علم و فناوری پیشتاز بوده و تاکنون چهار پارک تخصصی را عملیاتی کرده و پنجمین پارک نیز در دستور کار است.

سید مهدی حجازی، مهاجرت شرکت‌ها را از چالش‌های کنونی عنوان کرد و افزود: به دلیل بی‌مهری برخی دستگاه‌های دولتی با مهاجرت نخبگان و شرکت‌ها روبرو هستیم و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است؛ این شهرک فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ به‌طور جدی با راه‌اندازی نخستین مرکز رشد آغاز کرد.
در این شهرک علمی و تحقیقاتی، ۶۱۲ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر است که توانسته‌ برای بیش از هشت هزار نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسب‌وکارها گردش مالی بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانش‌بنیان به ارمغان آورده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha