به گزارش خبرنگار ایرنا حبیبالله دهمرده شامگاه پنجشنبه در نشست هماندیشی نخبگان با کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و استاندار کردستان اظهار داشت: همین نخبگان دانشگاه موشکهای نقطه زن ساختند و بدون حمایت و توجه ممکن نبود.
وی با تاکید بر اینکه زیاد نگاه به بیرون نداشته باشیم و نخبگی به معنی اتکا داشتن به خود است افزود: ما داشته های خود را نباید نادیده بگیریم چون به بیراهه میرویم.
دهمرده با بیان اینکه در دوران رژیم گذشته به دلیل کمبود دانشگاه بسیاری از استعدادها پرورش نیافتند اضافه کرد: امروز یکی از مهمترین دانشگاه در دوران جمهوری اسلامی در شهر زابل در نزدیکی مرز ایجاد شده است.
وی یادآور شد: در این مدت دانشگاهها در کردستان بسیار توسعه یافته است اما باید بیشتر رشد کند.
نماینده مردم شهرستانهای مریوان و سروآباد در مجلس هم گفت: اتاق فکر نخبگانی در استان تشکیل شود و هر کدام از نخبگان مشاور دستگاهها شوند.
شیوا قاسمی پور ادامه داد: استان کردستان ظرفیتهای بالقوهایی دارد که اگر با رویکرد عملی و دور از سخن گفتن با آن روبرو شویم میتوانیم مشکلات کردستان را حل کنیم.
استاندار کردستان هم در این نشست اظهار داشت: نیروهای انسانی در کردستان که مردمی سختکوش هستند هم باید در کنار دیگر ظرفیتهای استان دیده شوند.
اسماعیل زارعی کوشا اضافه کرد: انتخاب مشاور از میان نخبگان مشکلات آنها را حل نمیکند اما یک گام به جلو است و آن را اجرا میکنیم.
وی یادآور شد: یک نفر پرچم پیشرفت و توجه به نخبگان را در کشور بلند کرده و آن هم رهبر معظم انقلاب است که باید از ایشان تبعیت کنیم.
زارعیکوشا یادآور شد: دستگاهها را ملزم کردیم که با دانشگاه ها و پارک علم و فناوری ارتباط برقرار کنند.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان را با ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتیم که کارانهها و اضافه کار کارکنان از اردیبهشت ۱۴۰۰ باقی مانده بود اما در مهرماه تراز این دانشگاه مثبت میشود.
وی گفت: دانشگاهی که مشکلات مالی دارد نمیتواند به طرحهای توسعهای و پژوهشی بپردازد و تنها به دنبال رفع این مشکلات است.
استاندار کردستان تاکید کرد: یک درصد اعتبار پژوهشی باید با هماهنگی دستگاهها و دانشگاهها هدایت شود.
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی روز گذشته جهت دیدار با نشست روسای دانشگاه ها و نخبگان کردستان به این استان سفر کرده بودند.
نظر شما