به گزارش ایرنا نعمت اله بیرانوندی روز چهارشنبه در نشست کمیته اقدام مشترک تعزیرات حکومتی در سالن جلسات فرمانداری ویژه دزفول با بیان اینکه هماهنگی خوبی بین دستگاههای دخیل در امر تنظیم بازار دزفول وجود دارد، افزود: برای اجرای این پویش، قیمت همه اجناس و کالاها در سطح شهرستان و بخش های تابعه درج شود تا مردم حق انتخاب داشته باشند و بازرسان نیز بازرسی درستی داشته باشند.
وی ادامه داد: جریمه درج نکردن قیمت به عنوان یکی از تخلفات جدید تعزیرات ۱۰۰ میلیون ریال است که با اجرای آن هم حقوق مشتری رعایت میشود و هم از بروز تخلف جدید خودداری خواهد شد.
فرماندار ویژه دزفول نیز گفت: این شهرستان با ۴۷۰ هزار کیلومترمربع مساحت ۱۲ شهر دارد که جدای از این وسعت، جمعیت و موقعیت راهبردی، برخی موقعیتهای دیگر دارد برای مثال اگر میدان میوه و تره بار دزفول برای ۲۴ ساعت تعطیل شود سایر شهرهای کشور دچار مشکل می.شوند.
علی فرهمندپور با اشاره به موقعیت کشاورزی دزفول گفت: برخی محصولات ۲ بار در سال کشت میشوند که باعث میشود فرآیند کشت و برداشت در شهرستان همواره انجام شود.
وی افزود: به علت وجود متخصصان ماهر بیماران سرطانی در دزفول، بیماران از عراق و سایر استانها برای شیمی درمانی وارد دزفول می.شوند.
فرماندار ویژه دزفول اظهارداشت: تعامل اقتصادی دزفول با سایر استانها زیاد است که نظارت بر توزیع و تنظیم بازار به عنوان یکی از وظایف دستگاههای نظارتی باید موردتوجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه اداره صمت نیز باید تعامل خوبی با بازاریان و توزیع کنندگان داشته باشد، افزود:
برای تنظیم بازار نظارتهای زیادی انجام میشود
ولی برخی اقلام که در شهرستان توزیع می شوند، خاص بوده و جمعیت هدف آنها نیز خاص است.
فرهمندپور بر ضرورت افزایش نگاه تعاملی در خصوص بازار دزفول تاکید کرد و گفت: برخی افراد مقابل دهنههای میدان بار دزفول می ایستند و با قیمت گذاری شخصی برخی بارها را خریداری می کنند.
وی افزود: درصورت نیاز باید نیروی انتظامی ورود کند زیرا این امر تاثیر ملموسی بر بازار دارد؛ تعزیرات استان نیز باید همکاری لازم را در این خصوص داشته باشد.
فرماندار ویژه دزفول گفت: انسجام مسوولان موجب رضایتمندی شهروندان میشود و وجهه روانی خوبی در بازار دارد.
نظر شما