استان همدان می‌تواند به قطب منطقه‌ای پوشاک تبدیل شود

همدان- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در حوزه پوشاک کشورهایی همچون بنگلادش و ترکیه به قطب تولید منطقه تبدیل شده اند در حالی که استان همدان این ظرفیت را دارد تا در این حوزه و سری دوزی، به قطب منطقه ای تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا رحیمی روز شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان گفت: استان همدان به عنوان یکی از استان‌های فعال در زمینه صنایع کوچک محسوب می‌شود و سه محصول صنعتی آن شهرت جهانی دارد.

وی تصریح کرد: «سفال»، «مبل» و «صنایع چوب» استان همدان در کشور سرآمد است و قابلیت‌های بسیار زیادی برای صادرات این محصولات و ارزآوری برای کشور وجود دارد.

وی اظهار داشت: استان همدان همواره در تولید این محصولات رتبه نخست کشور را دارد و سایر استان‌ها می‌توانند با الگو برداری از همدان، کیفیت تولیدات خود را ارتقا دهند.

رحیمی تصریح کرد: استان همدان ظرفیت‌های بسیار فراوانی در رابطه با توسعه صنایع کوچک دارد و نباید به این شرایط قانع باشد.

وی تاکید کرد: در حوزه پوشاک کشورهایی همچون بنگلادش و ترکیه به قطب تولید منطقه تبدیل شده اند در حالی که استان همدان این ظرفیت را دارد تا در این حوزه و سری دوزی، به قطب در منطقه تبدیل شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: سفال لالجین به عنوان یک محصول منحصر به فرد، توانایی بسیار زیادی برای توسعه سرمایه گذاری، اشتغال و ارزآوری دارد.

استان همدان می‌تواند به قطب منطقه‌ای پوشاک تبدیل شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز دراین آیین گفت: در راستای تحقق گام دوم انقلاب یک جوان انقلابی، خوشفکر، دارای برنامه، پای کار و از بدنه شرکت شهرک‌های صنعتی، به عنوان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان منصوب شده است.

ظاهر پورمجاهد افزود: از واحدهای صنعتی استان درخواست داریم در طول پیک مصرف برق از ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد با مصرف بهینه در تامین برق مشترکان خانگی ما را یاری کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به افزایش آمار مبتلایان به کرونا، ستاد مقابله با کرونا، استفاده از ماسک را در استان همدان الزامی کرده است تا در اجتماعات عمومی، قطار، اتوبوس و آیین‌های مذهبی از ماسک استفاده شود.

پورمجاهد ادامه داد: در حوزه رفع موانع تولید، ستاد تسهیل استان همدان یک سامانه دارد و تولیدکنندگان می‌توانند از کارگاه خود وارد سامانه شوند و درخواست‌ها و مشکلات خود را پیگیری کنند.

وی افزود: تلاش داریم در جلسات هفتگی ستاد تسهیل که با حضور استاندار برگزار می شود، همه مشکلات واحدهای تولیدی استان برطرف شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان اظهار داشت: سفر رییس جمهور به استان همدان در پیش است و با همکاری و هم فکری واحدهای صنعتی، امیدواریم بهترین میزبانی را از رییس جمهور داشته باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز گفت: مدیر عامل سابق شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان، در طول فعالیت خود زحمات زیادی کشیدند و از تلاش‌های وی برای توسعه صنعتی استان قدردانی می کنیم.

احمد شانیان با آرزوی موفقیت برای مدیرعامل جدید شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان، افزود: همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، مردمانی از جنس آسمانی دارد و این مردم لایق بهترین‌ها هستند.

شانیان تصریح کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی تربیت مدیران فعال و کار بلد است که با وجود آن‌ها به سمت‌وسوی توسعه حرکت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم در عرصه‌های پیشرفت و توسعه، رو به رشدی حرکت کنیم، ادامه داد: باید صنعت استان همدان را در بدنه آموزشی و محصولات صادرات محور توسعه دهیم و فضای رو به رشدی را برای صنعت‌گران فراهم کنیم.

مدیرعامل سابق شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان نیز در این آیین گفت: در ابتدای فعالیت من در این مجموعه، شرایط کرونایی موجب کاهش تولید و مشکلاتی در شرکت شهرک‌های صنعتی شده بود.

محمدرضا بادامی افزود: موجی از حضور سرمایه گذاران برای سرمایه‌گذاری در همدان و شهرستان بهار آغاز شده بود که با همفکری صورت گرفته، برای جذب آن‌ها همکاری شد.

وی با اشاره به اینکه زمینه‌های ایجاد ناحیه صنعتی شهرستان درگزین، آماده شده است، اظهار داشت: اراضی ناحیه ۲ شهرک صنعتی لالجین به مساحت ۵۷ هکتار و ۳۰ هکتار نیز برای توسعه در سال‌های آینده آن، تملیک شد.

بادامی خاطرنشان کرد: توسعه شهرک صنعتی فرسفج به مساحت ۱۵ هکتار انجام شد و نخستین واحد آن نیز به یک سرمایه گذار خارجی واگذار شد.

وی با اشاره به اینکه توسعه شهرک صنعتی بهاران به مساحت ۴۰ هکتار با فعالیت ۱۰۰ واحد صنعتی انجام شد، گفت: ناحیه صنعتی فامنین و صالح‌آباد در حد زمین خالی بود که در حال حاضر هر کدام ۱۰۰ واحد صنعتی دارد.

مدیرعامل سابق شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان افزود: شهرک صنعتی ملایر ۲ که در زمینه مبل و منبت فعال است، توسعه یافت و ۲۰ هکتار به آن افزوده شد.

وی ادامه داد: شهرک صنعتی ویان که قطب فولاد استان است توسعه یافت و یک میلیون متر مکعب آب در سال برای تامین شد.

مدیرعامل جدید شرکت شهرک‌های استان همدان نیز گفت: با برنامه‌های که پیش رو داریم امیدواریم در راستای تحقق شعار سال، گام‌های ارزشمندی در راستای تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در استان همدان برداریم.

استان همدان می تواند به قطب منطقه ای پوشاک تبدیل شود

مصطفی حقیقی افزود: استان همدان ظرفیت‌های ارزشمندی دارد که باید با یک برنامه ریزی دقیق و مدون، به سوی توسعه اقتصای و صنعتی این استان حرکت کنیم.

وی اظهارداشت: مشکلات شهرک های صنعتی و تولیدکنندگان و صنعتگران با جدیت دنبال و راه برای توسعه هموار شود.

در پایان این آیین که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد، «مصطفی حقیقی» به عنوان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان معرفی و از خدمات «محمدرضا بادامی» مدیرعامل سابق قدردانی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha