توسعه رونق گردشگری آبی در شهرهای آبادان و خرمشهر نیازمند عزم جدی است

آبادان - ایرنا - معاون گردشگری وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: توسعه رونق کسب و کار در حوزه گردشگری آبی در شهرهای آبادان و خرمشهر نیازمند عزم جدی دستگاه‌های مختلف استان و منطقه است.

به گزارش ایرنا علی اصغر شالبافیان روز پنجشنبه در خرمشهر در جمع خبرنگاران اظهارداشت: یکی از ظرفیت‌های مهم استان خوزستان به خصوص در آبادان و خرمشهر ظرفیت های گردشگری آبی است.
وی افزود: با توجه به بازدید از حوزه های گردشگری آبادان و خرمشهر به خصوص حوزه گردشگری آبی لازم است برای اعطای تسهیلات لازم جهت ساخت و یا واردات شناورهای تفریحی پیگیری شود.

شالبافیان هماهنگی بین دستگاه‌ها برای صدور مجوزهای مختلف در حوزه تسهیل کسب و کار را مهم دانست و اظهارداشت: در این حوزه تسهیل فعالیت شناورها تفریحی، ایجاد تفریحات آبی، کسب و کارهای مرتبط با رستوران های آبی و دریایی موضوعاتی بودند که نیازمند هماهنگی بیشتر دستگاه‌ها به ویژه همکاری سازمان منطقه آزاد اروند با دستگاه‌های ذیربط است.

وی افزود: قرار است در این کارگاه به صورت مشخص موانع فعال کردن گردشگری خرمشهر و آبادان بررسی و انعکاس پیدا کنند تا بتوان از ظرفیت‌های شهرستان‌ها استفاده حداکثری و برای اشتغال جوانان در حوزه شهرستان کمک کرد.

شالبافیان گفت: یک سری مرزهای مشخصی تعریف کردیم و موانع تسهیل ورود گردشگران با وسیله نقلیه خودشان احصا شده اما هنوز تصمیم‌گیری در این خصوص انجام نشده است.

وی افزود: موانع متعددی برای اجرای این طرح وجود دارد و برخی موانع مرتفع شده‌اند اما به خاطر تعدد موضوعات در این حوزه امیدواریم در ماه‌های آینده موافقت بقیه دستگاه‌ها گرفته شود.

بندرخرمشهر با برخورداری از ۲۰ پست اسکله، ۲۳۰ هکتار وسعت، تجهیزات پیشرفته، قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاری اروند، بهره مندی از سیستم حمل و نقل چند وجهی و اتصال به کریدور بندرامام خمینی(ره) به عنوان سومین بندر آزاد کشور در حوزه خلیج فارس محسوب می‌شود.

این بندر با موقعیت راهبردی خود و نزدیکی به بازار کشورهای عراق و کویت یکی از مهمترین بنادر تجاری کشور در زمینه صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس به شمار می آید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha