حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی در هشترود با بیان اینکه به دنبال احیاء موقوفات قدیم هستیم افزود : زمین های کشاورزی موقوفه داخل شهرها در اختیار سرمایه گذاران دانش بنیان خواهد بود و این اداره از تولید و اشتغال زایی به خصوص سرمایه گذاری های دانش بنیان حمایت می کند.
وی درخصوص وضعیت حقوق ثبتی موقوفات در استان نیز گفت: با اجرای نهضت سند و گسترش حدنگاری زمینهای استان، ثبت زمینهای وقفی انجام گرفته و اسناد دفترچهای تبدیل به سند تک برگ شدهاند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان افزود: نزدیک به ۴ هزار موقوفه و بیش از ۲۰ هزار رقبه در استان وجود دارد که برای ببیش از ۸۰ درصد آنها سند صادر شده است که صدور بیش از ۲ هزار سند تنها در ۲ سال انجام گرفته است.
وی گفت: بیش از ۶۰۰ قنات وقفی در مناطق مختلف استان وجود دارد که با همکاری شرکت آب منطقهای استان احیای این قنات برای آبرسانی به مزارع کشاورزی و زمینهای وقفی با نصب امین آب در دستور کار قرار گرفته است.
علیرضا توری فرماندار شهرستان هشترود هم گفت: از هر سرمایه گذاری در عرصه دانش بنیان در این شهرستان حمایت می شود.
وی گفت: در همایش فرصتهای سرمایهگذاری در شهرستان هشترود در راستای تحقق شعار سال بیش از ۱۰۰ طرح دانش بنیان به دبیرخانه همایش رسید که در نهایت ۱۵ طرح با حمایت پارک علم و فناوری در مرکز رشد پذیرش شد.
توری گفت : بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از این طرحهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
فرماندار هشترود همچنین خواستار تملک مساکن اطراف امامزاده سید کمال الدین و سید جمال الدین و گسترش این امامزاده شد.
نظر شما