به گزارش ایرنا، محمد رضایی کوچی روز سه شنبه در بازدید از جاده در حال ساخت یاسوج سی سخت اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ جاده های روستایی و مواصلاتی با مشکلات بسیار زیادی مواجه است و دسترسی مردم به مرکز استان و استان های مجاور علی رغم اینکه در مسیر شمال _جنوب و شرق _ غرب قرار دارند، بسیار سخت است.
وی افزود: چهارخطه کردن مسیر یاسوج -سی سخت به علت شرایط فنی بسیار کند است که این موضوع در کمیسیون عمران بررسی و مشکلات آن رفع می شود.
رییس کمیییون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد کرد: یکی از دلایل اصلی عقب ماندگی کهگیلویه و بویراحمد در حوزه راه، کوهستانی و سخت گذربودن این استان است.
کوچی عنوان کرد: چهار خطه کردن مسیر یاسوج - سی سخت نقش مهمی در جذب گردشگر و رونق گردشگری در این شهر توریستی دارد.
وی در بازدید از روند ساخت مناطق زلزله زده شهر سی سخت، ابراز داشت: دولت اقدامات قابل قبولی در این شهر انجام داده است.
رییس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: افرادی که در زمینه دریافت تسهیلات بانکی و کمک های بلاعوض مشکل داشته و تا کنون این تسهیلات را دریافت نکرده اند در کمیسیون بررسی و مشکل آنها رفع خواهد شد.
وی با اشاره به وضعیت آب آشامیدنی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با وجود اینکه این استان ۱۰ درصد کل بارشهای کشور را در اختیار دارد اما بیشتر روستاها و شهرهای آن دچار بحران آب هستند و عمدتاً تامین آب از طریق چاه انجام میشود.
کوچی ادامه داد: سدهایی که در استان کهگیلویه و بویراحمد احداث شده و یا در حال ساخت هستند، اما به تامین آب شرب شهرها و روستاها کمک قابل توجهی نکرده است.
وی گفت: سد تنگه سرخ یاسوج به دلیل مشکل در تامین منابع مالی هنوز به بهرهبرداری نرسیده که تلاش میکنیم با تامین آن روند احداث را سرعت دهیم.
کوچی افزود: همچنین سد دهدشت نیز علیرغم کامل بودن فاقد شبکه آبرسانی بود که ساخت آن نیز به حدود ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد که در سفر رئیس مجلس به این استان مورد بررسی قرار گرفته و در مصوبات سفر نیز بدان اشاره خواهد شد.
نظر شما