خلیل رجبلی روز پنجشنبه در آستانه ۱۰ تیرماه روز صنعت و معدن در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گنبدکاووس ۱۲۶ واحد تولیدی صنعتی دارای پروانه بهره برداری شامل ۶۳ واحد در شهرک صنعتی و ۶۳ واحد خارج از شهرک دارد که یکی از این واحدها دانش بنیان و سه واحد دیگر تحقیق و توسعه است.
وی افزود: از مجموع واحدهای مستقر در داخل و خارج از شهرک صنعتی گنبدکاووس ۱۱۸ واحد فعال است و ۱۳ واحد هم به دلایل مختلف از جمله کمبود نقدینگی، نبود توجهی اقتصادی برای تولید و نبود بازار فروش دیگر فعالیت ندارند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس گفت: در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در ۱۱۸ واحد تولیدی صنعتی فعال در این شهرستان مشغول به کار هستند.
رجبلی ادامه داد: امسال یک واحد تولید یخ خوراکی در گنبدکاووس با اشتغالزایی برای ۱۱ نفر به چرخه تولید بازگشت و یک واحد تولید عایق رطوبتی با اشتغالزایی برای ۱۰ نفر در مرحله احیا قرار دارد.
وی نبود ثبات قیمت مواد اولیه، کاهش تقاصا برای خرید محصول، درصد بالای سود تسهیلات بانکی، کمبود مواد اولیه وارداتی به دلیل تحریم، فقدان تنوع در حمل و نقل ریلی، عدم استقرار گمرک در منطقه ویژه اینچه برون، طولانی بودن فرایند تغییر کاربری اراضی برای اجرای طرحهای صنعتی به دلیل استعلامات مکرر و نبود پایانه در گنبدکاووس را از مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی صنعتی شهرستان برشمرد و گفت: نیاز است مسوولان ارشد استانی و نمایندگان مجلس در سطح ملی پیگیر حل این مشکلات باشند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس افزود: فعالان اقتصادی و صنعتی شهرستان تقاضای تعریض جاده ارتباطی گنبد به شهرک صنعتی برای کاهش مشکلات ترافیکی و تکمیل کمربندی شهر به سمت شهرک صنعتی برای مدیریت بهتر تردد ماشینهای حامل بار دارند.
رجبلی اظهارداشت: ۱۴ واحد معدنی دارای پروانه بهره برداری در گنبدکاووس وجود دارد که هم اینک هفت مورد از این معادن با تولید پودر صدف کوهی فعال است.
به گزارش ایرنا، سال قبل از مجموع ۳۰ هزار فرصت شغلی هدفگذاری شده برای گلستان، ۱۰ هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی سهم بخش صنعت بود که تا پایان سال ۱۰ هزار و ۴۵۷ فرصت شغلی ایجاد شد.
استان گلستان دارای هزار و ۱۶۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری است که ۹۰ درصد آن را صنایع کوچک تشکیل میدهند.
نظر شما