به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس دیری روز سهشنبه در نشست بررسی مشکلات بیمهای واحدهای فناور و دانش بنیان استان بوشهر اظهار کرد: در مراجعه به شرکتهای دانش بنیان مشخص شد محاسبه حق بیمه آنها خارج از توان و ظرفیتشان است که در رایزنی با مدیرکل وصول سازمان این موضوع مورد پیگیری قرار گرفته است.
وی بیان کرد: برای نیروهای شاغل در شرکتهای دانش بنیان نیز امکان معافیت حق بیمه وجود نداشت اما راهکارهایی دارد که باید مورد پیگیری قرار گیرد.
دیری ادامه داد: در سالی که به نام سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نام گذاری شده فرصتی است تا مشکلات بیمه ای این بخش به صورت ویژه دیده شود.
وی اظهار کرد: ۳۵ نوع کارگاه هستند که دولت پرداخت حق بیمه را برای آنها معاف کرده است که از جمله آنها می توان به نانواییها، نجاریها و کارگاههای خانگی اشاره کرد که این معافیت با تشکل تعاونی یا انجمن برای شرکت های دانش بنیان نیز قابل تحقق است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر اظهار کرد: برای واحدهای دانش بنیان و فناور در بحث پیمانکاری ضریب اعمال نمیشود و حق بیمهای به آن تعلق نخواهد گرفت چراکه حق بیمه تنها برای دستمزد اعمال میشود.
دیری بیان کرد: در تمامی شعب تامین اجتماعی در استان بوشهر حل مشکلات واحدهای فناور و دانش بنیان با اولویت رسیدگی میشود و در مرکز استان نیز شعبه یک به صورت مشکلات واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان اختصاص یافته است.
نظر شما