به گزارش ایرنا حسن شاهی روز پنجشنبه در نشستی با مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل اظهار کرد: این کارت برای ۳۰۰ نفر دیگر نیز در حال صدور است که میتوان از این ظرفیت در حفاظت از میراثفرهنگی استان استفاده کرد.
وی ادامه داد: لازم است در حوزه حفاظت از میراث فرهنگی استان فرهنگسازی و اطلاعرسانی اتفاق بیفتد و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید از طریق صدا و سیما و سایر رسانهها اطلاعرسانی کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل هم در این نشست گفت: فعالیت انجمنهای مردمی در حوزه میراث فرهنگی یکی از راههای موثر در حفاظت از آثار طبیعی و تاریخی استان است
نادر فلاحی اظهار کرد: با توجه به کمبود نیروی انسانی در یگان حفاظت میراث فرهنگی یکی از راههای موثر برای موفقیت در حفاظت و صیانت از آثار طبیعی و تاریخی استان فعالیت انجمنهای مردمی است.
وی بر لزوم تشکیل انجمنهای مردم نهاد با هدف حفظ و صیانت از میراث فرهنگی در تمام شهرستانها و بخشهای استان تاکید کرد.
او خاطرنشان کرد: تعداد نیروی انسانی یگان حفاظت میراث فرهنگی استان محدود است و نمیتوان با این تعداد نیرو از همه آثار تاریخی و فرهنگی استان حفاظت کرد و به همین دلیل همکاری با نیروهای انتظامی، بسیج، سپاه، مرزبانی و استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی در دستور کار یگان حفاظت میراثفرهنگی استان اردبیل قرار دارد.
فلاحی با اشاره به اهمیت حفاظت و صیانت از میراثفرهنگی گفت: یگان حفاظت پیشانی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و همه روسای شهرستانها باید با تمام قوا با یگان حفاظت به منظور حفظ و صیانت از آثار تاریخی استان همکاری کنند.
کهندیار اردبیل با وجود آثار، محوطهها و ابنیه تاریخی و باستانی به عنوان یکی از مناطق مهم مهد تمدن کشور شناخته میشود که کشف و شناسایی اشیا و محوطههای مختلف باستانی که تحسین همگان را برانگیخته است، موید این مطلب بوده و اردبیل را به یکی از شهرهای تاریخی و باستانی ایران تبدیل کرده است.
مجموعه جهانی شیخ صفیالدین اردبیلی، دو پایگاه ملی شهر یری و کنزق، بقعه شیخ کلخوران، بقعه شیخ حیدر، بنای عظیم جمعهمسجد، بازار تاریخی اردبیل و خانهها، قلعهها، محوطهها، پلها و حمامهای تاریخی که هر کدام مربوط به دوران تاریخی متفاوتی هستند،معرف تاریخ و تمدن اردبیل از دوران باستان تا معاصر است.
نظر شما