۳۸ روستای خمیر با اجرای خط انتقال جدید از آب شیرین کن خلیج فارس بهره مند می شوند 

بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: یک شهر و ۳۸ روستای مسیر خط انتقال کهورستان و رویدر شهرستان بندرخمیر با اجرای خط انتقال جدید از آب شیرین کن خلیج فارس بهره مند می شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالحمید حمزه پور روز پنجشنبه در بازدید از طرح‌های محرومیت زدایی بندرخمیر طرح تامین آب رویدر و روستاهای مسیر از آب‌شیرین کن خلیج فارس که با حضور مشاور وزیر نیرو و ریبس مرکز جهاد آبرسانی صورت گرفت، افزود: برای تامین آب روستاهای این مسیر هیچ گونه منبع پایدار آب شرب غیر از آب شیرین کن وجود ندارد.

وی بیان داشت: ۳۸ کیلومتر از خط انتقال آب شهر رویدر و روستاهای مسیر اجرا شده است و برای بهره مندی آن ها نیازمند اجرای ۵۶ کیلومتر خط انتقال جدید در مرحله دوم طرح هستیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان  تصریح کرد: بیشترین روستاهای هدف در طرح یادشده در مسیر اصلی قرار دارند و با تامین اعتبار و اجرای خط انتقال از آب شیرین کن خلیج فارس جمعیتی افزون بر ‌۳۴ هزار نفر از آب شرب با کیفیت و پایدار آب‌شیرین کن بهره مند می شوند.
حمزه پور، ورود جدی دولت به طرح های آبرسانی و مشارکت سپاه در این حوزه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: یک شهر و ۳۸ روستای مسیر خط انتقال کهورستان و رویدر، شبکه آبرسانی دارند و نیاز است با اقدام جهادی، خط انتقال باقی مانده اجرا شود تا روستاهای مسیر به پایداری در آب شرب دست یابند.
به گفته وی، تمرکز صرف بر روی شبکه توزیع گرهی از مشکلات مردم را باز نمی کند، افزود: اجرای خط انتقال از آب شیرین کن خلیج فارس تنها گزینه گره گشای کمبود آب رویدر و روستاهای مسیر است که تمام توان محرومیت زدایی باید در اجرای خطوط انتقال گذاشته شود.
حمزه پور اعتبار مورد نیاز این پروژه را یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: مجموعه استان نیز در محرومیت زدایی از روستاهای شهرستان خمیر و تامین آب کهورستان و رویدر هم نظر هستند و استاندار هرمزگان در این زمینه حمایت ویژه ای دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان ادامه داد: نگاه رییس مرکز جهاد آبرسانی کشور نیز برای تکمیل این طرح مثبت است و قرار است با اقدام جهادی، مردم منطقه به یک منبع پایدار آب دست پیدا کنند.
وی افزود: به موازات خط انتقال آب سه راهی خمیر تا کهورستان از آب شیرین کن خلیج فارس، خط انتقال جدید برای تامین نیاز آبی جیحون نیز باید عملیاتی شود که قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) در این زمینه نظر مثبت دارند.
سرهنگ نجفی مسوول قرارگاه جهاد سازندگی نیروی دریایی سپاه نیز در این بازدید از آمادگی خود برای اجرای طرح‌های اولویت دار خبر داد و گفت: ما نیز در راستای تامین نیاز آبی مردم هرمزگان تمامی امکانات خود را برای طرح‌های اولویت دار بسیج می کنیم.
سرهنگ نجفی، از جهاد آبرسانی به عنوان یک توفیق یاد کرد که با مشارکت وزارت نیرو و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال اجراست.
به گفته وی، تعامل و همزایی خوبی بین آبفای هرمزگان و نیروی دریایی سپاه وجود دارد که اجرای طرح‌ها را با سرعت بیشتری همراه کرده است.
گفتنی است، مشاور وزیر نیرو با حضور در شهرستان بندرخمیر از طرح‌های خط انتقال کهورستان به رویدر، رودبار و روستاهای جیحون، دشت جیحون، کیشی و کشار بازدید کرد. 


  با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و وزارت نیرو اجرایی می شود، بازدید کرد.
 در بازدید مشاور وزیر نیرو و رئیس مرکز جهاد آبرسانی از پروژه تامین آب رویدر و روستاهای مسیر از آبشیرینکن خلیج فارس با بیان اینکه ، افزود: 
وی 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha