به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت فضلعلی روز چهارشنبه در مراسم تقدیر از کارکنان اتاق اصناف پاکدشت که با حضور نصرالله کایکانی رئیس، کامران کردبچه نایب رییس و بهمن محمودی، اسماعیل کنشلی و جواد سیری از اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف پاکدشت برگزار شد اظهار داشت: اصناف درمبارزات مردم ایران به رهبری امام راحل علیه رژیم ستمشاهی و پس از استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره در کنار دولت و مردم قرار داشتند و با تلاش و مجاهد خود، کارنامه قابل قبولی در تحقق آرمانهای انقلاب بر جای گذاشتند.
وی افزود: امروز بیش از ۷۰ درصد از فعالیتهای اقتصادی کشور در حوزه اصناف صورت میگیرد و فعالان حوزه تولید، توزیع و خدمات صنفی توانستهاند در مقاطع مختلف نظام، اثرگذاری و کارآمدی خود را در حفظ ثبات و آرامش در اقتصاد و بازار کشور به خوبی نمایان کنند.
وی اظهار داشت: اصناف به دلیل قرار گرفتن در آخرین حلقه توزیع کالا و ارتباط مستقیم با مردم، همواره در معرض سوال و مواجهه مردم با برخی از تحولات بازار قرار دارند و تا کنون توانستهاند با صبوری، همراهی کردن با مردم و عمل به دستورالعملهای ابلاغی از سوی دستگاههای دولتی، در موفقیت اجرای طرحها و اقدامات اقتصادی کشور نقشآفرینی کنند.
فضلعلی گفت: فعالان واحدهای صنفی با انتقال صحیح واکنش بازار به طرحهای اقتصادی به مسئولان دولتی، بازخوردهای خوبی را برای موفقیت در طرحها ارائه کنند و در بسیاری از موارد، از آبروی خود گذشتند تا آبروی مردم حفظ شود که این همان مصداق بارز کسب روزی حلال و صفتی است که از کاسب به عنوان دوست خدا یاد میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت پاکدشت تصریح کرد: دوران شیوع ویروس کرونا، یکی از سخت ترین ایام برای واحدهای صنفی بود و بسیاری از واحدها با آسیب جدی مواجه شده و برخی نیز مجبور به تغییر و یا تعطیلی فعالیت خود شدند ولی با این وجود، صورت خود را سیلی سرخ نگاه داشته و در کنار دولت تلاش کردند که این بیماری مهلک کنترل و مهار شود.
وی افزود: امروز نیز با اجرای طرح هدفمندی یارانهها و مردمی کردن اختصاص ارز ترجیهی، اصناف تلاش دارند تا شرایط متأثر از این اقدام دولت را مدیریت کرده و به عبور کشور از این پیچ مهم که تحت تأثیر شرایط اقتصادی جهان است کمک کنند.
فضلعلی گفت: امروز با تلاش تمامی اصناف و بازاریان و با گذشت حدود دو ماه از اجرای طرح اقتصادی دولت، هیچ مشکلی در تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در پاکدشت وجود ندارد و شرایط کاملا آرام و عادی در شهرستان حاکم است.
حدود ۱۵ هزار واحد صنفی در پاکدشت مشغول به کار است
رئیس اتاق اصناف شهرستان پاکدشت نیز در این جلسه اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۱۵ هزار واحد صنفی دارای پروانه و فاقد پروانه فعالیت در شهرستان پاکدشت مشغول به فعالیت هستند که بیشتر فعالیت آنان در حوزه خدمات است.
نصرالله کایکانی اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۱۵ هزار واحد صنفی دارای پروانه و یا فاقد پروانه در شهرستان پاکدشت مشغول به کار هستند که از این تعداد، بیش از ۱۰ هزار واحد در حوزه خدمات و خدمات فنی و بیش از ۴ هزار واحد در حوزه تولید مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: اگر در هر واحد خدماتی به طور متوسط ۳ نفر مشغول به کار بوده و هر فرد مسئولیت اداره ۳ نفر را بر عهده داشته باشند، حدود ۹۰ هزار نفر از محل فعالیت اصناف روزی دریافت کرده و به زندگی میپردازند که این نشان از اهمیت اقتصادی فعالیت واحدهای صنفی دارد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۳ هزار و ۵۲ واحد صنفی با پروانه کسب در پاکدشت مشغول به کار هستند که از این تعداد، ۳ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی، ۴ هزار و ۳۸۴ واحد توزیعی، ۲ هزار و ۵۷۵ واحد خدمات فنی و ۲ هزار و ۴۹۳ واحد خدماتی زیر نظر ۱۷ اتحادیه مشغول به کار هستند.
کایکانی تعداد واحدهای بدون پروانه کسب شناسایی شده در پاکدشت را یکهزار و ۵۰۰ واحد اعلام کرد.
در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر از تلاش اعضاء هیأت رئیسه و کارکنان اتاق اصناف پاکدشت تقدیر شد.
اول تیر روز اصناف نامگذاری شده است.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما