دانشگاه محقق اردبیلی برای تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان بسترسازی می‌کند

اردبیل - ایرنا - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: این دانشگاه آماده بسترسازی برای تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از دانشگاه محقق اردبیلی، دکتر داود سیف‌زاده در مراسم امضای موافقت‌نامه همکاری بین دانشگاه محقق اردبیلی و شرکت پیشگامان علم و فناوری‌های عصر تدبیر اظهار کرد: این توافق به توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های علمی برون‌دانشگاهی اساتید دانشگاه و حل مشکلات جامعه و صنعت منجر خواهد شد.

وی افزایش جذب طرح‌های کلان کشور ، تسهیل و تسریع روند ارائه پروپوزال و عقد قرارداد و افزایش درآمد اختصاصی از برنامه‌های اولویت‌دار این دانشگاه ذکر کرد و افزود: ظرفیت این دانشگاه برای ارتقای شرکت‌های دانش‌بنیان بکار گرفته شده و از فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی افزود: هفت شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد این دانشگاه فعال هستند که باید از تجارب آنها استفاده کرده و افرادی که توانایی و پتانسیل دارند را با شرایط راه‌اندازی و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا کرد.

امیر اصیل قائم‌مقام مدیرعامل شرکت کارگزار هم در این مراسم گفت: دانشگاه محقق اردبیلی به‌عنوان دهمین دانشگاه کشور در خصوص انتخاب کارگزار تبادل فناوری اقدام کرده است.

وی احصای نیازهای پژوهشی و فناورانه صنایع و ارائه آنها در قالب فرم RFP مورد توافق طرفین، معرفی ظرفیت‌های علمی دانشگاه و ارائه به صنایع کشور، همکاری در فروش محصولات و خدمات فناورانه تجاری‌سازی شده در مرکز رشد دانشگاه و ارائه مشاوره‌های تخصصی توسط اساتید به صنایع را از اهداف این موافقتنامه عنوان کرد.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha