به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از شهرداری منطقه هجده، محمد جواد خسروی با هدف اطلاع دقیق از مسائل مرتبط با پروژه در دست احداث خط ۱۱ مترو و اتخاذ راهکارهای مناسب برای تسریع در پیشرفت آنها، به همراه تنی چند از مدیران شهری و پیمانکار پروژه، با حضور در کارگاه مترو از پروژه نیز بازدید کرد.
وی در ادامه سلسله بازدیدهای میدانی از پروژههای عمرانی سطح منطقه ۱۸ گفت: هدف از بازدیدهای مستمر میدانی، اطلاع دقیق از مسائل پیشروی پروژهها و نظارت بر حسن اجرای آنها و تسریع در پیشرفت فیزیکی پروژهها منطبق با برنامه زمانبندی شده است.
خسروی افزود: مشاهده عینی و بررسی روند پیشرفت پروژههای در حال اجرا، باعث میشود مسائل و مشکلات احصاء، نظرهای کارشناسی از مسئولین ذیربط اخذ و با اتخاذ تدابیر راهبردی، مسائل موجود سریعتر مرتفع شود که بازدیدهایی که تاکنون انجام شده، به حل و فصل برخی موانع و مسائل منجر شده است.
وی در ادامه با اشاره به پیشرفت خط ۱۱ مترو گفت: یکی از راههای مؤثر در کاهش آلودگی هوا و ترافیک که همه مسئولان مدیریت شهری هم نسبت به آن اتفاق نظر دارند، توسعه مترو است. در این راستا یکی از اقدامات مدیریت شهری تهران در کنار تکمیل خطوط و ایستگاههای باقی مانده، اتخاذ تدابیری برای احداث خط ۱۱ متروی تهران است که چندی پیش به موجب تفاهمنامهای که بین شهرداری تهران و گروه صنعتی مپنا امضا شد، مقدمات آغاز عملیات اجرایی این خط آغاز شد.
شهردار منطقه ۱۸ تاکید کرد: احداث این خط که در طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهر تهران تکلیف شده، آن را به یکی از مهمترین و پر مسافرترین خطوط مترو تبدیل خواهد کرد. خط ۱۱ به طول ۳۲ کیلومتر با ۲۱ ایستگاه از سهراه ورامین آغاز می شود و تا محدوده کوهک ادامه خواهد یافت. این خط غیر از تاثیرگذاری قابل توجه بر معادلات حمل و نقلی پهنه جنوب غرب پایتخت، به لحاظ جاذبههای سرمایهگذاری بخش خصوصی نیز یکی از جذابترین خطوط به شمار میآید چراکه امکان احداث ۳۰ مجتمع ایستگاهی به منظور کمک به هزینههای اجرای طرح در طول خط شناسایی شده است.
وی افزود: این خط در مناطق ۱۶، ۱۷، ۱۸ ، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ ایستگاه داشته و از ایستگاه تبادلی با اکثر قریب به اتفاق سایر خطوط ساخته شده و در دست احداث برخوردار خواهد بود؛ ضمن اینکه بهرهبرداری از آن به کاهش ترافیک خط پنج و مسافرانی که از استان البرز به سمت تهران (و بالعکس) تردد دارند، کمک میکند.
خسروی با اشاره به به عبور خط ۱۱ از زیر محورهای شریانی مهم تهران اظهار داشت: قاعدتاً استفاده شهروندان از ایستگاههای مترو در این خط و جایگزینی این وسیله حمل و نقلی پاک، ایمن و ارزان به جای وسایل نقلیه شخصی، میتواند بار ترافیک در بزرگراههای شهید رجایی، آزادگان، شهید کاظمی، آیتالله سعیدی، شهید لشکری، شهید فهمیده، جاده تهران - ورامین، فتح و شهید چراغی را کاهش دهد.
مدیر ارشد شهری منطقه ۱۸ تهران گفت: اولویت نخست شروع عملیات اجرایی خط ۱۱ به بخش ایستگاه چیتگر تا ایستگاه عبدلآباد مربوط میشود که تفاهمنامهای هم با بخش خصوصی در مورد احداث آن منعقد شده است. در نهایت ساخت مسیر و ایستگاههای خط مذکور به ایجاد رینگ راهآهن ریلی زیرزمینی در بخش مهمی از شهر منجر خواهد شد که اتصال آن به سایر خطوط شبکه، تحولی محسوس در معادلات ترافیکی منطقه جنوب غرب پایتخت ایجاد خواهد کرد.
خسروی تاکید کرد: توافقات بدوی و مؤثری با مالک گاراژ خواجهوند صورت گرفته است که هرچه زودتر شرایط برای ادامه راه کارگاه فراهم شود تا دسترسی شهروندان منطقه ۱۸ به مترو تسهیل و تسریع شود.
تملک و آزاد سازی ملک مقابل مسجد علی اکبر (ع)
شهردار منطقه ۱۳ گفت: در راستای درخواست شهروندان، پیگیری معتمدین محله و به همت مسئولان ناحیه یک شهرداری منطقه ۱۳، ملک متروکه مقابل مسجد علی اکبر (ع) تملک و آزاد سازی شد.
محمد هادی علی احمدی، با اشاره به اینکه تبدیل این ملک به دپو و انبار ضایعات و تردد افراد دارای معضلات مختلف موجب بروز آسیب های اجتماعی و نا امنی ساکنان محله صفا شده بود، گفت: بر اساس درخواست های شهروندان و دستور شهردار تهران مبنی بر پیگیری مطالبات آنها تصرف و آزادسازی ملک مذکور در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: پس از تملک ملک با قید فوریت و با حضور عوامل اجرایی و تلاش نیروهای خدمات شهری و ماشینآلات سنگین بهطور کامل تخریب شد و نخالههای ساختمانی و ضایعات به خارج از شهر انتقال پیدا کرد و پس از تخلیه کامل نخالههای ساختمانی، عوامل و نیروهای اداره خدمات شهری و محیطزیست شهرداری منطقه ۱۳ نسبت به رنگ آمیزی و دیوار کشی ملک مذکور اقدام کردند.
علی احمدی با اشاره به اینکه این ملک در حال حاضر تبدیل به پارکینگ شده و بخشی از مشکل جای پارک اهالی محله را کاهش داده است، گفت: با توجه به لزوم گسترش سرانه های فضای سبز و ورزشی تغییر کاربری این ملک به پاتوق محله در دست بررسی و مطالعه است.
خانه هنر آموزش کودکان کار درمنطقه ۱۴ افتتاح شد
مرکز تخصصی استعدادیابی و آموزش هنر به کودکان کار با حضور چهره های هنری کشور با عنوان خانه هنر «سبا » در منطقه ۱۴ آغاز به کار کرد.
زنده یاد علی سلیمانی بازیگرسینما و تلویزیون، آرزو داشت با تاسیس خانه هنری برای آموزش و استعداد یابی کودکان کار و محروم، آنها را با دنیای هنر آشنا کند. این آرزو با همت همسر مرحوم و مدیریت شهری منطقه ۱۴ محقق شد.
شهردار منطقه ۱۴ در مراسم افتتاحیه این مرکز با بیان اینکه آموزش هنر به کودکان به بهبود تحول دیداری، حرکتی و اجتماعی کمک می کند و همچنین روشی برای برقراری افکار، احساسات ، علایق و تقویت مهارت یادگیری کودکان است، بر ضرورت وجود مراکز مهارت هنری و فرهنگی ویژه کودکان و به ویژه کودکان کم برخوردار و گروه های خاص تاکید کرد.
محمد امین سالاری پور با بیان اینکه کودکان کار معمولا از استعداد خوبی برخوردار هستند، اظهار داشت: به همین دلیل مهیا شدن شرایطی برای دریافت آموزش های تخصصی مهارتی در توانمندسازی و هدایت استعداد این کودکان موثر و نتیجه بخش است.
وی با تقدیر از افتتاح خانه تخصصی هنر ویژه مهارت آموزی کودکان کار در این منطقه با اقدام ارزشمند خانواده زنده یاد سلیمانی افزود: بدون تردید با فعالیت این مرکز و آموزش و بروز خلاقیت این کودکان محروم، یاد مرحوم سلیمانی برای همیشه زنده خواهد بود.
ترویج نگهداشت گل و گیاه با فراهم کردن زیر ساخت های فرهنگی و آموزشی در منطقه ۱۹
مراسم بهره برداری از مزرعه کودک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شماره ۳۵ و جشنواره گل و گلدان همزمان با روز جهانی گل و گیاه با حضور شهردار منطقه ۱۹، مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران و مدیران منطقه ۱۹ برگزار شد.
در این جشنواره که با مشارکت مرکز تحقیقات آموزش و مشاوره فضای سبز منطقه برگزار شد، شهردار منطقه ۱۹ ضمن گرامیداشت این روز گفت: توسعه فضای سبز و بهره مندی شهروندان از این فضاها یکی از اولویت های مدیریت شهری منطقه است و تلاش خواهیم کرد زیر ساخت های فرهنگی و آموزشی به منظور ترویج نگهداری و حفظ گل و گیاه را فراهم کنیم.
مهدی هدایت نقش موثر کودکان و نوجوانان در ارتقای فرهنگ حفظ، ترویج و توسعه فضای سبز را با اهمیت عنوان و اظهار امیدواری کرد که این گونه برنامه ها به منظور غنی سازی اوقات فراغت و افزایش روحیه شور و نشاط در بین آنان، به طور مستمر برگزار شود.
در ادامه این مراسم مهرنوش قربانعلی معاون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران با قدردانی از تلاش های بی شائبه مدیریت شهری منطقه در برگزاری هرچه بهتر این برنامه افزود: بی شک سرسبزی و آبادانی گل و گیاه شادی و خرمی را به ارمغان می آورد و از تاریخ کهن ایران تا کنون تاثیر گل و گیاه در شادابی و نشاط انسان ها موثر بوده است.
براساس این گزارش، در این جشنواره مخاطبین پس از آموزش نحوه کاشت، دانه،گل، بذر و سبزی اقدام به کاشت نشاء در باغچه های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردند و به درست ترین و بهترین شیوه کاشت جایزه تعلق گرفت؛ ضمن اینکه برای بزرگسالان و والدین این کودکان مسابقه عکس از گیاهان آپارتمانی و کاشت تراریوم برگزار و به برندگان جایزه اهدا شد.
به گفته این مسئول مرکز تحقیقات آموزش و مشاوره فضای سبز، کلاسهای آموزشی به صورت هفتگی با حضور مربیان در این مرکز دایر می شود و تجهیزات آموزشی از قبیل دانه، بذر، نشا گل، خاک و کود در اختیار بهرهمندان قرار می گیرد.
نظر شما