نادر موحد روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، با تاکید بر اینکه پر واضح است انتخابات فدراسیون سوارکاری مهندسی شده بود، خاطرنشان کرد: خلیلی با تکیه بر ارتباطاتی که دارد در تلاش است مجددا به طور غیر قانونی در راس کار بماند.
وی تاکید کرد: در دوره ریاست هشت ساله خلیلی، صدها نامه و تومار اعتراض توسط خانواده سوارکاری به مجلس، وزارت ورزش و دولت ارسال گردید اما کوچکترین ترتیب اثری داده نشد. وی همه چیز را به سود خود تغییر میدهد و همه را با تهدید به شکایت در انزوا نگه داشته است. شاهد مدعا اینکه منرا سالها به کمیته انظباطی کشاند تا آنجا که در حال حاضر رکورد تاریخ ورزش ایران در این زمینه بشمار میروم.
موحد با اشاره به نقش پر رنگ کمیته ملی المپیک در این اقدام غیر قانونی توضیح داد: در انجام این کار غیر قانونی نقش کمیته ملی المپیک هم بی تاثیر نبوده و باید پاسخگوی دخالت خود باشد.
این باشگاهدار خاطر نشان کرد: برخی به اساسنامه اشاره می کنند اما باید عرض کنم در همین اساسنامه هم به سالم بودن مجمع تاکید شده است. حالا شما قضاوت کنید آیا مجمع سالم بوده است؟ قطعا خیر. برای مثال میگویم خلیلی از هشت ماه پیش دو باشگاه در تهران را اجاره کرده بود و به عنوان نماینده این قشر به مجمع معرفی کرد تا به آرای خود اضافه کند.
پیش از این، سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان در خصوص مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری که با حواشی زیادی روبرو بود، گفت: ما در انتخابات حضور نداشتیم و این انتخابات را تأیید نمیکنیم. این انتخابات از نظر ما روال قانونی را طی نکرده است.
در تاریخ ۲۱ خردادماه مجمع انتخاباتی فدارسیون سوارکاری در سالن اجتماعات کمیته ملی المپیک و بدون حضور نماینده وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و در نهایت مسعود خلیلی با کسب اکثریت آرا دوباره بر مسند این فدارسیون نشست.
در این جلسه ۴۷ نماینده استانها، نیروی های مسلح، مربیان و داوران رای خود را به صندوق انداختند و به دنبال شمارش آرای اخذ شده، مسعود خلیلی ۴۵ رای موافق بدست آورد. ۲ رای نیز باطله عنوان شد.
نظر شما