به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا فاتحینژاد عصر شنبه در جریان برپایی میزخدمت مسئولان قرچک در روستای محمدآباد اعلاء از توابع بخش مرکزی قرچک اظهار داشت: مجموعه فرمانداری، ادارات، شوراهای اسلامی و دهیاران موظفند تا بر اساس وظایف ذاتی و عمل به سیاستهای دولت مردمی سیزدهم، بهترین خدمات را به مردم به ویژه روستائیان ارائه کرده و آنان را از مواهب نظام برخوردار سازند.
وی با تأکید بر لزوم پیگیری تمامی مطالبات مردم از سوی مسئولان اظهار داشت: باید به این نکته نیز توجه داشت که امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون شهدا، خدمات زیرساختی بسیاری در مناطق مختلف کشور ارائه شده و با وجود آن که همه موظفیم مطالبات برجا مانده را پیگیری و اجرایی کنیم، ولی در کنار آن نباید خدمات نظام را نادیده گرفت و از کنار آن به سادگی گذشت.
وی با بیان این که امروز تمامی مناطق روستایی قرچک از زیرساختهای آب، برق، گاز، تلفن و امکانات فرهنگی و بهداشتی برخوردارند گفت: بدخواهان نظام تلاش دارند تا با القاء نادرست، این گونه وانمود کنند که پیش از انقلاب کارها و اقدامات بسیار زیادی در کشور انجام شده بود و ذهن جوانانی که آن دوران را درک نکردهاند، از واقعیتها دور سازند در حالی که افرادی که آن دوران را دیدهاند، اعتراف دارند که خدمات امروز نظام قابل مقایسه با دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نیست.
فاتحینژاد تأکید کرد: امروز نگاه رئیس جمهوری، حضور میدانی و جهادی در عرصه خدمترسانی به مردم با تکیه بر ارتباط مستقیم با آحاد جامعه است چرا که در این صورت میتوان مشکلات مردم را شناسایی کرده و آنها را با کمک خود آنان حل کرد.
هدفمندی یارانهها مهمترین اقدام دولت در رفع مشکلات اقتصادی است
وی با اشاره به اجرای طرح هدفمندی یارانهها و اختصاص ارز ترجیحی توسط دولت گفت: شاید عقل سیاسی حکم میکرد که دولت سیزدهم، همچون سایر دولتها که مسائل اقتصادی را در پایان دوره دوم فعالیت خود عملیاتی کردند، طرح هدفمندی یارانهها را در دوره نخست خود اجرایی نکند ولی چون نیت دولت الهی است و قصد فریب دادن مردم را ندارد، این جراحی بزرگ اقتصادی را آغاز کرد.
فرماندار قرچک تصریح کرد: اختصاص ارز ترجیحی به کالاهای اساسی فقط به نفع دلالان و عدهای رانتخوار بود که منابع مردم را به جیب تولید کننده خارجی میریختند در حالی که این یارانه و ارز ترجیحی باید به خود مردم و حلقههای میانی تولید و مصرف کننده اختصاص یابد تا منابع کشور، با نگاه عدالتمحور در جامعه توزیع شود.
وی گفت: اراده مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی بر این امر استوار شده که مسائل و مشکلات انباشت شده و عقب مانده شناسایی و با اولویتبندی نیاز مردم، این مشکلات حل شود.
فرماندار قرچک افزود: دستگاههای اجرایی از ظرفیتهای قانونی برخوردارند که بسیاری از مردم از وجود آنها بیاطلاعند، حضور مسئولان در مناطق روستایی باعث میشود که این ظرفیتها بدون نیاز به اعتبارات خاص، به حل مشکلات مردم منجر شود که این امر، همان اقدام جهادی مد نظر دولت سیزدهم است.
فاتحینژاد بر لزوم استفاده از تسهیلات ارائه شده برای نوسازی و مقاومسازی بافت فرسوده در سایه اطلاع رسانی صحیح به مردم تأکید کرد.
فرماندار قرچک تصریح کرد: امروز فرصت خدمت به جامعه، به واسطه خواست و اراده مردم در اختیار افراد قرار گرفته و لازم است تا مدیران به صورت شبانه روزی و جهادی، برای مردم وقت گذاشته و بیمنت، خدمات نظام را به آنان ارائه کنند، مدیران موظفند تا مطالبات مردمی را از مدیران استانی پیگیری کرده و با همافزایی، مسائل و مشکلات موجود را برطرف نمایند.
وی از اصلاح طرح هادی و الحاق اراضی جدید به روستای محمدآباد، اصلاح شبکه آبرسانی، زهکشی اراضی جنوبی روستا، احداث پل عابرپیاده در ورودی روستا، صدور اسناد اراضی، روشنایی معابر، اجرای طرح پایش تصویری و ارتقاء امنیت روستا به عنوان مهمترین مطالبات ساکنان روستای محمدآباد یاد کرد.
عملیات بهسازی معابر روستای محمدآباد قرچک آغاز شد
بخشدار مرکزی قرچک نیز در جریان این بازدید گفت: با اختصاص اعتبار ۱۵ میلیارد ریالی، عملیات بهسازی معابر روستای محمدآباد این شهرستان آغاز شد.
مجید قیصرپناه اظهار داشت: سرکشی به مناطق روستایی و محروم شهرستان از اولویتهای مسئولان قرچک و است و تلاش میشود تا با حضور در این مناطق، مسائل و مشکلات شناسایی و با امکانات و ظرفیتهای موجود مسائل و مشکلات مناطق روستایی برطرف شود.
وی اظهار داشت: در راستای تحقق سیاستهای دولت مردمی سیزدهم در خدمترسانی به مناطق کمتر توسعهیافته و روستایی، کار جذب اعتبارات مورد نیاز اجرای طرحهای هادی با حمایت مسئولان استانی انجام شده که در نخستین مرحله، از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان تهران و بند "ز" تبصره هشت قانون بودجه ۱۴۰۰، مبلع ۱۵ میلیارد ریال به عمران و بهسازی معابر روستای محمدآباد اختصاص یافت.
وی افزود: از این میزان اعتبار یادشده مبلغ شش میلیارد ریال براساس بند "ز" تبصره هشت قانون بودجه ۱۴۰۰، به اجرای بهسازی معابر روستا اختصاص یافته و ۹ میلیارد ریال نیز از محل تملکداراییهای سرمایهای استان تهران به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اختصاص یافته که توسط این نهاد به منظور بهسازی معابر در حال اجرا است.
قیصرپناه گفت: با اختصاص این اعتبار کفپوشسازی معابر در چهار محله چرمسازی، رضوان یکم، رضوان یازدهم جنوبی و رضوان هشت روستای محمدآباداعلاء بهسازی می شوند.
قرچک شهرستانی تک بخشی است که از ۱۱ روستای دارای سکنه برخوردار است که از این تعداد، ۸ روستا دارای شورای اسلامی و دهیاری است و در مجموع ۲۰ درصد از جمعیت ۲۷۰ هزار نفری شهرستان را در خود جای دادهاند.
شهرستان قرچک در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما