به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان همدان، «منصور خزایی» با بیان اینکه فعالیتهای آموزشی و ترویجی سطح زیرکشت انواع گیاهان دارویی در دستور کار است افزود: گیاه دارویی اسطوخودوس چندساله و دارای سیستم ریشه ای عمیق و مقاوم به سرما و خشکی بوده که علاوه بر مصارف درمانی به صورت سنتی، در صنایع دارویی و بهداشتی به صورت روغن و اسانس کاربرد دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین خاطرنشان کرد: در سال های اخیر مزارع اسطوخودوس در زمینه صنعت گردشگری کشور نیز مورد استقبال قرار گرفته است و توسعه کشت آن می تواند موجب رونق گردشگری طبیعی در شهرستان باشد.
خزایی اظهار داشت: گسترش مزارع کشت گیاهان دارویی در کنار توسعه واحدهای گلخانه ای از جمله اهداف لازم برای مصرف بهینه آب، حفاظت از منابع آب و خاک و افزایش درآمد کشاورزان به خصوص در سال های کم آبی و خشکسالی است که توجه بیشتر کشاورزان منطقه به اهمیت تغییر الگوی کشت در کشت محصولات کم آب بر و مدیریت منابع آب شهرستان ضرورت دارد.
بخش کشاورزی ۲۹ درصد اشتغال و ۲۵ درصد ارزش افزوده فعالیت های اقتصادی استان را به خود اختصاص داده است.
همچنین بخش کشاورزی استان همدان ۵.۴ درصد از تولیدات و ۴.۳ درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.
بخش کشاورزی این استان دارای ۱۱۷ هزار بهره بردار است.
نظر شما