به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالله دیدبان روز سه شنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان قزوین افزود: ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون در کشور وجود دارد و هنوز ابتلای قطعی آنها به این بیماری محرز نشده است.
این مسوول با بیان اینکه آبله میمونی یا مانکی پاکس، یک بیماری نوظهور نیست، تصریح کرد: این بیماری برای نخستین بار در سال ۱۹۵۸ در ۲ گروه از میمونها مشاهده و انتقال آن به انسان توسط یک مرکز تحقیقاتی گزارش شد.
وی ادامه داد: شیوع آبله میمونی در سال جاری از آفریقای مرکزی و غرب آفریقا کلید خورده است و توسط یک زن در امارات به کشورهای آسیایی منتقل شده است.
دیدبان همچنین گفت: در استان قزوین نیز چهار مورد مشکوک به این بیماری گزارش شد که ۳ مورد آن با آبله مرغان به اشتباه گرفته شده بود و یکمورد مشکوک به آزمایشگاه مرجع تهران داده شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه برخی ضایعات دارویی باعث تشخیص اشتباه آبله میمون می شود، افزود: تب و بثورات از علائم آبله میمون است و گاهی پزشکان عمومی با تجویز داروی کورتون برای کاهش تب منجر به ضایعات دارویی در بدن می شوند و این موضوع سبب تشخیص اشتباه آن می شود.
وی در ادامه به بررسی وضعیت ویروس کرونا در سطح استان پرداخت و افزود: مهم ترین تهدیدی که در کل جهان به بحران تبدیل شد، شیوع ویروس کرونا بود که بالغ بر ۲ سال درگیر آن بودیم.
دید بان عنوان کرد: از شیوع ویروس کرونا تا به امروز یک هزار و ۴۲۶ مصوبه در ۱۰۵ جلسه تصویب و اجرایی شده است.
این مسوول گفت: وضعیت کرونا در استان قزوین روند کاملا نزولی به خود گرفته است به طوری که امروز بیماران بستری در استان به زیر ۴۰ نفر رسیده است.
وی ادامه داد: از شیوع ویروس کرونا تاکنون ۵۱ هزار و ۳۸ بیمار در بیمارستان های استان بستری و ۲ هزار و ۸۸۷ نفر جان خود را از دست داده اند.
نظر شما