به گزارش ایرنا، مارتین مکتیگ روز دوشنبه در گفتوگو با شبکه رادیویی بیبیسی ۴ تصریح کرد که ۴۰ درصد کسبوکارهای تجاری فقط به اندازه ۳ ماه پول دارند تا به حیات خود ادامه دهند.
وی با بیان اینکه هزینه تولید آنها دو برابر شاخص تورم است هشدار داد که اگر دولت در این زمینه ورود نکند ظرف چند هفته آینده صدها هزار بنگاه اقتصادی ورشکست خواهند شد و هزاران نفر بیکار.
مکتیگ اوضاع مالی ۲۰۰ هزار کسب و کار تجاری در انگلیس را در حد بحرانی توصیف کرد و افزود ۳۰۰ هزار شرکت دیگر فقط چند هفته تا ورشکستگی فاصله دارند.
وی تعطیلی کسبوکارها را یک احتمال واقعی دانست و گفت: آنها ذخایر نقدی و هیچ راهی برای مقابله با این مشکل ندارند.
رئیس فدراسیون کسبوکارهای کوچک تجاری انگلیس به یک مورد اشاره کرد که در آن هتلی در منطقه اسکاربرو به دلیل افزایش قبوض انرژی، سود خود را از دست داد و ورشکست شد. وی گفت: «آنها دیگر نمیتوانستند بدون آسیب زدن به آینده کسبوکارشان و همه کسانی که برای آنها کار میکردند تجارت کنند.»
نرخ تورم در ماه آوریل گذشته به ۹ درصد رسید که بالاترین سطح از سال ۱۹۸۲ است. هزینه زندگی در انگلیس به شکل بیسابقهای افزایش یافته و قیمت برخی کالاها تا ۶۰ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی انگلیس پیش بینی کرده است که شاخص تورم در اواخر امسال به حدود ۱۰ درصد خواهد رسید.
رئیس بانک مرکزی انگلیس چندی پیش در اظهار نظری اعتراف کرد که این بانک در مهار تورم ناتوان بوده است. اندرو بیلی در جلسه با نمایندگان مجلس انگلیس نسبت به افزایش «آخرالزمانی» قیمت مواد غذایی هشدار داد و گفت: ما نمیتوانیم چیزهایی مانند جنگ را پیشبینی کنیم؛ این در اختیار هیچکس نیست. درهر صورت فکر نمیکنم که میتوانستیم کاری متفاوت انجام دهیم.
در همین پیوند وزیر دارایی انگلیس درباره سختتر شدن اوضاع اقتصادی و فشار بر مردم طی ماههای آیند هشدار داده است. «ریشی سوناک» روز سهشنبه با ایراد سخنانی در مجلس عوام گفت که هیچ قانون و راهکار مشخصی وجود ندارد که بتوان آنچه او تاثیر عوامل خارجی بر تشدید اوضاع اقتصادی خواند، حذف کرد.
نظر شما