به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان "علی جهانی" افزود: ۲ هزار و ۹۴۱ پرونده از کل آرای صادره در سال ۱۴۰۰، با همکاری و مشاوره تخصصی با کارگران و کارفرمایان منجر به سازش شده است.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی و ذاتی این اداره کل صیانت از حق و حقوق کارگر و کارفرما است اظهار داشت: مشاوران و کارشناسان روابط کار تلاش می کنند با ارتقای سطح دانش شرکای اجتماعی و تنظیم صحیح روابط کار، بازرسی و نظارت مستمر بر پرداختی و حقوق قانونی کارگران، تشکیل اتاق مشاوره و فعال سازی نهادهای عرفی درون کارگاهی، شکایات بین کارگر و کارفرما را کاهش دهند.
وی تصریح کرد: سال گذشته پنج هزار و ۷۱ پرونده دعاوی کارگری و کارفرمایی در هیات های تشخیص و یکهزار و ۵۸۹ پرونده در هیات های حل اختلاف استان منجر به صدور رای شد که ۲ هزار و ۹۴۱ پرونده ختم به سازش شده است.
جهانی به مدت زمان رسیدگی پرونده ها در مراجع رسیدگی به این دادخواست ها اشاره کرد و گفت: برای بررسی و رسیدگی به شکایات واصله کارگر و کارفرما ۲۴ هیات تشخیص و ۱۰ هیات حل اختلاف در سطح ادارات استان وجود دارد و میانگین مدت زمان رسیدگی به این پرونده ها حدود ۴۰ روز می باشد.
وی تاکید کرد : مهمترین سیاست این اداره کل صیانت، حفظ امنیت نیروی کار و اشتغال پایدار می باشد که این مهم در گرو حفظ بنگاه های اقتصادی، پشتیبانی و حمایت از تولید کنندگان است .
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد تعاونی در لرستان فعال است.
نظر شما