۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۲۲
کد خبرنگار: 1273
کد خبر: 84753742
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۸ تن شکر با نرخ مصوب دولتی میان اصناف میاندوآب توزیع شد

مهاباد - ایرنا - سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب گفت: ۴۸ تن شکر سفید تنظیم بازاری در میان واحدهای صنفی شامل قنادی، نان روغنی، بستنی و آب میوه‌فروشی های این شهرستان توزیع شد.

اکبر اسدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بدنبال افزایش قیمت شکر در بازار و در راستای حمایت از صنوف تبدیلی، این میزان شکر با رویکرد ایجاد آرامش در بازار کالاهای اساسی و رونق کسب و کار، به نرخ دولتی هر کیلوگرم ۱۲۵ هزار ریال توزیع و تحویل متصدیان این واحدها شد.

وی افزود: طی ماه‌های اخیر قیمت شکر تحت تاثیر عوامل مختلف همچون افزایش قیمت‌های جهانی، نوسان ارز نیمایی و عدم تناسب در عرضه و تقاضا با التهاب‌هایی رو به ‌رو بود که با تزریق این مقدار در بازار مشکلات پیش‌روی اصناف در تأمین و تهیه این کالای پر مصرف حل و فصل شد.

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب ادامه داد: به هر واحد صنفی بسته به میزان مصرف آنها از ۱۰۰ تا یک هزار کیلوگرم شکر توزیع شده است.        

اسدی با اشاره به اینکه تا پایان سال مشکلی در تامین کالاهای اساسی از جمله شکر در شهرستان نخواهیم داشت، گفت: هشت اکیپ بازرسی واحد نظارت و بازرسی این اداره در ۲ نوبت صبح و عصر در بازار حضور دارند و فعالیت واحدهای صنفی و فروشگاه‌های بزرگ را به صورت مستمر از نزدیک پایش و موجودی کالاهای اساسی را ارزیابی و تنظیم می‌کنند.

وی تاکید کرد: کالاهای پرمصرف مردم شامل مرغ، روغن، برنج و شکر به حد کافی موجود است و هیچ مشکلی در تأمین یا کمبود آن در بازار وجود ندارد.

اسدی با بیان اینکه در بازار محصولات استراتژیک چاره‌ای جز رسیدن به خودکفایی نداریم، یادآور شد: با توجه به افزایش سرسام‌آور قیمت‌های جهانی و بالا بودن نرخ ارز، تولید شکر در داخل نسبت به واردات آن مزیت پیدا کرده و خودکفایی در این حوزه یک گام بلند در تامین امنیت غذایی کشور به حساب می‌آید.  

به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۳۷ کارخانه شکر شامل ۹ کارخانه نیشکری و ۲۸ کارخانه چغندری در کشور در حال فعالیت هستند که سالانه حدود یک میلیون و ۶۰۰ تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن تولید دارند که در این میان بسیاری از فعالان بخش کشاورزی معتقدند با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری، کشت مکانیزه چغندر و افزایش بهره‌وری می‌توان با اتکا به اقتصاد درون زا نیاز داخل را تامین کرد که در این صورت شاهد گرانی شکر در بازار نخواهیم بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha