بهره‌گیری از  سرمایه‌های سرگردان در اردبیل نیاز به فرهنگ‌سازی دارد

اردبیل - ایرنا - معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: وجود سرمایه‌های سرگردان در خانه‌ها و شهر بیانگر عدم فرهنگ‌سازی کافی است و باید در این زمینه بیشتر کار شود.

به گزارش ایرنا ، رضا قاسمیان شنبه در آئین افتتاح برنامه جامع اشتغال‌زایی و کارآفرینی دانش‌بنیان دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: وقتی کسی اشتغال‌آفرینی می‌کند ابتدا برای خود شغلی ایجاد کرده و خود را نجات داده و همچنین سرمایه‌های سرگردان خود و شهر را نجات می‌دهد.

وی جوانان و دانشجویان را سرمایه اصلی کشور دانست و گفت: مطالعات نشان می‌دهد در استان‌هایی که دارای مطالعه بیشتر هستند، پوشش اشتغال بیشتر است.

وی به موضوع دانش‌بنیان به عنوان اشتغال و کارآفرینی پاک اشاره کرد و افزود: از دانشجویان انتظار می‌رود با ورود به عرصه دانش‌بنیان استان را از مشکلات نجات دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل به حمایت مجموعه دولت از کارآفرینان تاکید کرد و ادامه داد: اتاق معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری محل اتصال سرمایه و ایده به هم است.

وی ادامه داد: رونق دارایی‌های مادی جامعه و ایجاد ارزش افزوده با رونق ، دانایی و آگاهی هر یک از افراد جامعه ارتباط مستقیم دارد و وجود و وفور این همه سرمایه‌های راکد ، بیکاری ، اشتغال کاذب و دلالی هشداری برای متولیان امور فرهنگی و آموزشی است.

وی با ذکر اینکه دانشجویان ایده پرداز با رویکرد کارآفرینی و اشتغال زایی شخصیت نجات‌بخشی دارند ، افزود: برای تحقق شعار سال و رفع دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب موظف به استقبال و حمایت از رویکردهای دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف هستیم و این تکلیف را نیز بر تمامی دستگاه‌های اجرایی الزام کرده‌ایم.

دکتر عزیز حبیبی ، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این آئین با اشاره به نام‌گذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان تولید، دانش‌بنیان ، اشتغال‌آفرین گفت: بر همین اساس پایه‌گذاری قرن جدید بر پایه علم و فناوری خواهد بود.

وی اظهارامیدواری کرد: بر اساس ایده‌های خوبی که دانشجویان دارند، این ایده‌ها با کمک شتاب دهنده‌ها به یک محصول تبدیل شده و ثروت و ارزش افزوده تولید شود.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون دو استارت‌آپ در حوزه‌های علوم انسانی، علوم تربیتی و علوم اجتماعی و کشاورزی در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز می‌شود و این روند تداوم خواهد داشت.

دکتر برومند صلاحی ، رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: از زمان تاسیس مرکز رشد دانشگاه تاکنون ۱۸۱ اختراع ثبت و ۴۴ ایده تجاری‌سازی شده است.

وی افزود: تعداد ایده‌های موجود در مرکز نیز ۱۳۰ مورد بوده و بحث‌های تیم‌سازی و آموزش ایده‌پردازی در مرکز نوآوری دانشگاه در حال انجام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha