جداسازی انتخابات ریاست جمهوری از  شوراهای اسلامی در دستور کار است

سمنان- ایرنا- رییس شورای عالی استان ها گفت: در شورای عالی استان‌ها، اصلاح قانون انتخابات در دستورکار است که نظام انتخابات رئیس جمهوری با شوراها جدا شود؛ زیرا انتخابات شورا کارشناسی و انتخابات ریاست جمهوری سیاسی است و در زمان انتخابات ریاست جمهوری کسی به کاندیداهای شوراها توجه نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمدرضا هاشمی عصر شنبه در نشست بزرگداشت روز ملی شوراها با حضور رئیس شورای عالی استان‌های کشور برگزار شد، ابراز داشت: برخی روستاها خوش‌نشین شده‌اند، اما روستا ظرفیتی دارد که می‌تواند نقش بسیار مهمتری داشته باشد.

استاندار سمنان گفت: همه مسئولان موظف به امانت‌داری و صداقت هستند و مکلفیم با کار جهادی پاسخ اعتماد مردم را بدهیم. 

هاشمی با بیان اینکه شورا باید محور وحدت باشد، گفت: اگر روزی مردم از شما درخواست کنند که دوباره برای انتخابات شورا ثبت نام کنید، یعنی شما موفق بوده‌اید. 

وی افزود: به منظور تحقق شعار سال، از چند کارگاه بازدید شد که در یک کارگاه کوچک ۱۵ زن سرپرست خانواده شاغل بودند و این معنی واقعی اشتغال‌زایی است. 

هاشمی بیان کرد: در نیمه دوم سال گذشته نزدیک به ۳۵ واحد راکد دوباره راه اندازی شد. 

شوراها پیش از ارسال مصوبه با شورای تامین فرمانداری هماهنگ باشند و شورای تامین نیز گاهی می‌تواند به نفع مردم کمی سختگیری‌ها را کمتر کند به طوری که قانون نیز زیر سوال نرود.

مدل فعالیت شوراها در ایران بی‌بدیل است 

رئیس شورای عالی استان‌ها نیز گفت: مدل فعالیتی که امروز در شوراهای کشور وجود دارد، از نظر مردمسالاری مدلی بی‌بدیل و بی‌مانند است. 

پرویز سروری بیان کرد: تعداد زیادی از نمایندگان شورای عالی استان‌ها از بطن روستاها هستند و تمام اقلیت‌ها و جنسیت‌ها در این شورای نماینده دارند. 

وی افزود: اکنون زمان طلایی حداکثری کردن حضور مردم در تصمیمات کشور است و ۱۲ هزار نفر نماینده که رای مردم را دارند، سرمایه بزرگ اجتماعی است. 

رئیس شورای عالی استان‌ها ابراز داشت: جنس نظام جمهوری اسلامی، جنس نگاه به مردمی است که توقع بیشتری از انقلاب اسلامی داشتند و مجموعه مسئولانی باید فاصله بین وضعیت فعلی و انتظارات مردم را کم کنند. 

سروری بیان کرد: اکنون نگاه دولت، فرمانداران و بخش‌داران این است که خدمتگزار مردم هستند و به این خدمتگزاری افتخار می‌کنند. 

وی با بیان اینکه شورای عالی استان‌ها به دنبال باز کردن گره های کور مدیریت شهری است افزود: در بیشتر شهرستان‌ها با صدور پروانه سخت است و این زمینه فساد و رشوه را فراهم می‌کند  ولی اگر زمان صدور کم شود، کسی نیاز به رشوه دادن ندارد. 

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: در شورای عالی استان‌ها، اصلاح قانون انتخابات در دستور کار است که نظام انتخابات رئیس جمهوری با شوراها جدا شود زیرا انتخابات شورا کارشناسی و انتخابات ریاست جمهوری سیاسی است و در زمان انتخابات ریاست جمهوری کسی به کاندیداهای شوراها توجه نمی‌کند.

سروری بیان کرد: یک کار بزرگ و اقدام بی‌نظیر در ۴۰ سال گذشته، ایجاد سامانه جامع مصوبات شوراهای کشور است و کارگروه مرتبط شکل گرفته و مطالعات انجام شده است. 

وی افزود: این طرح در تهران اجرا شد و در چهار سال، ۱۲ میلیون نفر به این سامانه مراجعه کردند و این نشانه استقبال مردم از این طرح است.

۷۰ درصد شوراهای روستاهای استان سمنان شناسه ملی دریافت کردند 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان نیز گفت: استان سمنان ۷۰۲ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۰ درصد آن در شهرها و ۲۰ درصد در روستاها زندگی می‌کنند. 

حمیدی بیان کرد: تعداد اعضای شوراهای شهر استان سمنان ۱۱۱ نفر است و ۹۴۴ نفر نیز عضو شورای روستاها هستند. 

وی افزود: در اعضای شورای شهر استان سمنان ۱۲ نفر زن و ۹۹ مرد هستند و همچنین ۳۸ نفر کارمند، ۳۹ نفر دارای کار آزاد، ۳۰ نفر بازنشسته و ۴ نفر بدون شغل هستند. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: مهمترین اقدام دفاتر شهری و روستایی، موضوع آموزش بود و قبل از شروع کار شوراها، کلاس‌های آموزشی برای اعضا برگزار شد. 

حمیدی ابراز داشت: همچنین صدور شناسه ملی برای شوراهای اسلامی روستاها نیز اقدام مهم دفتر روستایی بود که از ۳۰۴ وی افزود: شورای روستای استان سمنان، ۷۰ درصد شناسه ملی دریافت کردند، شناسه ۱۲ روستا درحال صدور است و باقی نیز به دلایل مختلف هنوز انجام نشده است. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان در خصوص اجرای طرح ملی پایش مصوبات شورهای کشور گفت:

سمنان، استان آزمایشی در الکترونیکی شدن ارسال مصوبات به هیات تطبیق فرمانداری‌ها و سپس به استانداری است. 

حمیدی گفت: آمادگی خود را برای اجرای رسمی این طرح به وزارت کشور اعلام کردیم.

شوراهای اسلامی شهر حلقه‌ ارتباطی پرسود و کم‌هزینه بین دولت و مردم هستند 

رئیس شورای اسلامی استان سمنان نیز گفت: شوراهای اسلامی شهر حلقه اتصال بین دولت و مردم هستند، که حلقه‌هایی کم هزینه و پردرآمد می‌باشند. 

حسین گل‌هاشم بیان کرد: امروز قوای سه‌گانه در مسیر خدمت به مردم پیش می‌روند و اگر در این دوران که همدلی وجود دارد به اهداف نرسیم، در زمان دیگر ممکن نیست. 

وی با بیان اینکه کم‌آبی از بزرگترین چالش‌های استان سمنان است افزود: امروز عمق چاه‌ها از ۷۰ متر به ۳۵۰ متر رسیده است و زنگ خطر فرونشست زمین به صدا در آمده است و در این شرایط، برخی افراد وحدت ملی را با رفتار و سخن‌های خود زیر سوال می‌برند.

گل‌هاشم بیان کرد: در مدیریت شهری باید به دنبال درآمد پایدار باشیم و شهرداری‌ها را خام‌فروشی اجتناب کنند. 

رئیس شورای اسلامی استان سمنان گفت: میزان ارزش افزوده اگر قرار باشد براساس جمعیت تعیین شود، به استان‌های کم‌جمعیت ظلم می‌شود. 

وی افزود: پیگیری و ارتقاء آموزش اعضای شوراهای استان و کشور لازم است. 

رئیس شورای اسلامی استان سمنان گفت: بهبود وضعیت معیشتی مردم در گرو حضور گردشگران است، اما عبور آزادراه از محل نامناسب این امکان را برای شهر سمنان محدود می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha