به گزارش خبرنگار ایرنا سیدمحمد دهنوی عصر شنبه در نخستین نشست هماندیشی روسای شورای اسلامی بخش، شهر، شهرستان و استاندر دوره ششم، در سالن اجتماعات استانداری گلستان، اظهارداشت: رویکرد فناورانه در مساله مدیریت شهری، یک مساله مهم موفقیت است و در این مدل حکمرانی که مردمیترین حکمرانی است، یکی از پایههای آن توسعه اقتصادی است.
وی تاکید کرد: شورا و شهرداری که از این مساله عقب بماند نمیتواند کارایی درستی داشته باشد.
دهنوی ادامه داد: توسعه شهری و محیطی یکی دیگر از اصول پیشرفت شهر است که اتفاقات بزرگی در این سالها در دنیا رخ داده که قابل الگوبرداری است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در ادامه به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: بخشی از بار این شعار از قدیم بر دوش شوراها و شهرداری بوده و با نامگذاری امسال این بار سنگینتر هم شده است.
دهنوی افزود: باید فاصله بین شهرداریها و شوراها کمتر شود تا هم بتوان این شعار را بهتر محقق کرد و هم شهرهای استان را به توسعه پایدار رساند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: بسیاری از پروژههای نیمه تمامی که در استان وجود دارد با ظرفیت شوراها و شهرداریها قابل تکمیل و بسیاری از مشکلات قابل حل است.
رییس شورای اسلامی گلستان گفت: هیچگاه نقش و جایگاه شورا نه تنها بین مردم، بلکه بین مدیران جا نیفتاده که بدون شک خود ما نتوانستیم در خصوص این جایگاه نقشآفرینی کنیم.
علیاکبر بصیرنیا در این نشست هماندیشی خاطرنشان کرد: حضور روسای شورای اسلامی از شرقیترین نقطه استان تا غربیترین آن، نشان از آن دارد که جایگاه شورا به چه میزان اهمیت دارد.
وی بیان کرد: مردمیترین شورای استان، شورای اسلامی استان، شهرستان، شهر و بخش است و تلاش داریم در حوزههای آموزشی، سرمایهگذاری و حمایتی، جایگاه شورا در استان را ارتقاء دهیم.
بصیرنیا اظهارداشت: شوراها در واقع از بطن مردم هستند، اما به این شورا از دید سیاسی نگریسته شده است.
رییس شورای اسلامی گلستان گفت: با توجه به مشکلات موجود در حوزه شوراها، برنامهریزی شده مشکلات و نیازهای هر شهرستان به صورت هر ۲ هفته یک بار در هر شهرستان، احصا و رسیدگی شود.
بصیرنیا یادآور شد: شورای شهر، شورای شهردار و شهرداری نیست و از آنجایی که از میان مردم آمدیم، باید به تمام جوانب شهری پاسخگو باشیم.
در استان گلستان با جمعیت حدود ۲ میلیون نفر، سه هزار و ۴۰۳ نفر عضو شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند.
از این تعداد عضو، سه هزار و ۲۲۸ نفر عضو شورای روستا و ۱۷۵ نفر عضو شورای شهر هستند.
همچنین از مجموع این اعضا، در شورای بخش، شهرستان و استان به ترتیب ۱۳۵، ۷۴ و ۱۴ نفر عضویت دارند.
نظر شما