به گزارش روز یکشنبه ایرنا از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، عطاء الله رفیعی آتانی در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای استان قم خاطرنشان کرد: امروز حوزه های علمیه در عرصه های مختلف از ظرفیت های بالا و متنوعی برخوردار است، باید بتوان از این قابلیت ها برای اداره کشور استفاده کرد، باید علاوه بر علوم متعارف حوزوی، دانش های اسلامی در چارچوب رشته هایی مانند اقتصاد، سیاست، حقوق، مدیریت و مطالعات حکمرانی در سیاست گذاری های کلان کشور نقش آفرین باشد.
وی ادامه داد: بر همین اساس، مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در رویکرد جدید، اقدام به تشکیل هفت گروه پژوهشی فرهنگی اجتماعی، مطالعات بنیادین حکمرانی، اقتصاد ، حقوق، مطالعات سیاسی، مطالعات مدیریتی و تولیدی و زیربنایی نموده است.
رفیعی آتانی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به عنوان اتاق فکر پژوهشگران و اساتید حوزوی در زمینه قانونگذاری، این آمادگی را دارد که در این عرصه به ایجاد یک گفتمان جدی در عرصه رسانه، مبادرت کند.
وی ادامه داد: ما بر این باوریم که حوزه های علمیه باید در عرصه سیاست گذاری اثرگذار باشند و زمینه های لازم برای شنیدن سخنان پژوهشگران و اساتید حوزوی در عرصه های مختلف بویژه حوزه قانونگذاری فراهم شود.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس از برگزاری کنفرانس برنامه هفتم توسعه با رویکرد فرهنگی خبر داد و گفت: برنامه هفتم، قدرت گفتمان سازی، سیاست گذاری، قانونگذاری و ریل گذاری مناسب را دارد و اگر بخواهیم این برنامه در مسیر درستی قرار بگیرد باید پایههای آن بویژه در حوزه فرهنگ مستحکم باشد.
حجت الاسلام محمد لطفی نیاسر مدیرکل صدا و سیمای استان قم نیز در این نشست برای همکاری با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و استفاده از ظرفیت های علمی این مرکز در بعد اندیشه ای، عملی و نیز حضور پژوهشگران مرکز در صدا و سیما و ترویج پژوهش ها، اعلام آمادگی کرد.
نظر شما