امام جمعه کرمانشاه: باید با هرگونه تخریب محیط زیست برخورد شود

کرمانشاه- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: حفظ و حراست از محیط زیست باید بصورت یک فرهنگ در بین مردم رواج پیدا کند و با هرگونه تخریب در این زمینه برخورد شود.

به گزارش ایرنا، آیت الله «مصطفی علما» روز چهارشنبه در دیدار با سرپرست اداره کل و پرسنل حفاظت محیط زیست استان، به آیات و روایاتی در خصوص حفظ و حراست از محیط زیست اشاره کرد و افزود: امروز حفاظت و صیانت از محیط زیست نیازمند فرهنگ سازی بیشتر در بین آحاد مردم است و مردم خود باید وضعیت زیست محیطی استان را ببینند و برای حفاظت از آن کوشش کنند.

امام جمعه کرمانشاه تاکید کرد: قوانین و مقرراتی که برای حفاظت از محیط زیست توسط قانونگذار وضع شده است همه در جهت سلامت و آرامش انسان‌ها است.

وی گفت: برای مثال، مردم باید بدانند که برای اینکه یک نهال به درخت تبدیل شود زحمات فراوانی انجام می شود و نباید به سادگی این درخت را نابود کرد.

آیت الله علما بیان کرد: فرهنگ‌سازی در زمینه حفاظت و حراست از محیط زیست و منابع خدادادی کار سخت و عمیقی است و همه ما باید در راستای رسیدن به این مهم کوشش کنیم.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست کرمانشاه نیز در این دیدار با اشاره به سیمای محیط زیست استان و مناطق تحت مدیریت، از وضع قوانین و دستورالعمل‌هایی برای حفاظت و صیانت از محیط زیست در جهت منافع مردم مواردی را بیان کرد.

«احد جلیلیان» تاکید کرد: همه ما باید به استانداردها و قوانینی که برای بهره برداری از طبیعت وضع شده است احترام بگذاریم.

وی نقش نصایح بزرگان دینی در خصوص حفاظت از محیط زیست را در بین مردم بسیار تأثیرگذار دانست و افزود: سخنان ائمه جمعه و بزرگان دینی می تواند در ترویج و فرهنگسازی حفاظت از محیط زیست در بین مردم بسیار تأثیرگذار باشد.

جلیلیان توسعه پایدار محیط زیست را از اهداف سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد و افزود: برای رسیدن به این مهم و مقابله با تخریب ها از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

در این استان سه منطقه حفاظت شده شامل منطقه حفاظت شده بیستون که ۵۴ هزار هکتار است، بوزین و مره‌خیل در پاوه ۲۳ هزار هکتار و قلاجه هم حدود ۴۳ هزار هکتار است.

بلوط ایرانی، بنه، زیتون، ارغوان، گلابی وحشی، کیکم، زالزالک، زبان گنجشک، آلوچه، ختمی، لاله واژگون از پوشش‌های گیاهی این منطقه حفاظت شده است. همچنین بز و پاژن، شوکا، قوچ و میش، پلنگ، سنجاب ایرانی، گربه وحشی، گرگ، روباه، تیهو، کبک، عقاب، گنجشک سانان و … از گونه‌های جانوری این منطقه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha