غلامعلی صمصامی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این مرزعه پرورش ماهی، ظرفیت تولید ۱۰۰ تن ماهی در سال را دارد و در یک سال اخیر با دریافت ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه از صندوق کارآفرینی امید، کار خود را از سر گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این میزان تسهیلات از محل منابع اشتغال پایدار روستایی پرداخت شده است، افزود: هماینک بیشاز ۱۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این مجموعه مشغول بکار هستند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان تاکید کرد: صندوق این آمادگی را دارد تا برای احیای طرحهای نیمه فعال و غیرفعال در استان تسهیلات قرض الحسنه ارائه دهد تا چراغ واحدهای تولیدی روشن بماند.
مدیر شیلات تفتان هم در خصوص فعالیت دوباره این واحد تولیدی گفت: مزرعه پرورش ماهیان قرل آلا در روستای تودَک این شهرستان نخستین سیستم مداربسته تولید ماهیان قرل آلا در جنوب شرق کشور است و به صورت مکانیزه فعالیت میکند.
آرمان شهنوازی افزود: قرار است بزودی زمینه تولید بچه ماهی نیز در این مجموعه فراهم شود که در صورت اجرا می تواند پاسخگوی نیاز استخرهای ماهی سیستان و بلوچستان باشد.
مدیر مزرعه پرورش ماهی تفتان نیز بیان کرد: در کنار تولید ماهیان قزل آلا، کار پرورش ماهیان خاویاری را هم شروع کردیم و در آیندهای نزدیک پرورش این نمونه از ماهیان هم به مرحله اقتصادی میرسد.
محمد ریگی اظهارداشت: با احیای دوباره این مجموعه و تولید ماهیان قزل آلا در ماه بیشاز ۵۰۰ میلیون تومان درآمد زایی میشود.
زاهدان- ایرنا- مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان گفت: یک مزرعه پرورش ماهی پس از حدود هشت سال تعطیلی در یکی از روستاهای شهرستان تفتان این استان با حمایت تسهیلاتی به چرخه تولید بازگشته است.
نظر شما