۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۹
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 84465416
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کرونا در استان اصفهان پرداخت شد

اصفهان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: حدود ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات مالی در دوران همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در استان پرداخت شد.

 سید حسن قاضی عسگر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه معاونت امور هماهنگی استانداری اصفهان در ۲ سال گذشته پیگیر مصوبه های ستاد ملی کرونا و دستورالعمل های مربوط به پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا بود، افزود: این مقدار تسهیلات تا تابستان امسال و در قالب بیش از ۱۹ هزار فقره وام پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا، صنعت و اشتغال استان اصفهان را تحت تاثیر قرار داد و چند هزار کارگر اصفهانی را متقاضی دریافت بیمه بیکاری کرد، اظهار داشت: همه گیری بیماری کووید-۱۹ تاکنون ۳۷ هزار میلیارد تومان به درآمد استان اصفهان آسیب وارد کرده است.

قاضی عسگر با اشاره به اینکه این رقم خسارت توسط گروه اقتصادی اتاق بازرگانی اصفهان برآورد شده است، اضافه کرد: بیشترین خسارت مربوط به صنعت گردشگری، هتلداری، بومگردی، رستوران‌ها و تالارها بوده است.

وی با اشاره به اینکه در ۲ سال گذشته حمایت‌های مالی از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در استان در بخش های مختلف مانند مالیات، بیمه های تامین اجتماعی و دستگاه های خدمات رسانی انجام شد، گفت: تمدید مهلت کلیه پرداخت‌ها و معافیت‌های مالیاتی، مساعدت در دریافت لیست با دریافت بخشی از حق بیمه و تقسیط سایر آن، تقسیط بلند مدت بدهی‌های معوق، عدم انجام اقدامات اجرایی از قبیل توقیف حساب، بازداشت حساب و ممنوع خروج بودن، تخفیف عوارض شهرداری‌ها و تقسیط آن به مدت ۱۲ ماه و تقسیط هزینه‌های حامل های انرژی از جمله این حمایت هاست.

معاون هماهنگی امور استانداری اصفهان، استمهال و تقسیط بدهی تسهیلات پرداختی، حداکثر مساعدت در اعطای تسهیلات سرمایه در گردش مورد نیاز، عدم برگشت چک‌های فعالان آسیب دیده تا پانزدهم فروردین ماه، پرداخت تسهیلات به میزان ۲ ماه حقوق معوق توسط بانک‌های توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید و برقراری بیمه بیکاری برای کارگران واحدهای آسیب دیده از کرونا را از دیگر حمایت‌های انجام شده از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در ۲ سال گذشته برشمرد.

قاضی عسگر با بیان اینکه در ۲ سال گذشته مشکلات مربوط به تسهیلات کرونا به مراجع مربوطه در تهران گزارش می‌شد، خاطرنشان کرد: پیشنهادهایی از اصفهان برای رفع این مشکلات مطرح شد که از جمله آنها می‌توان به افزایش سقف تسهیلات قابل پرداخت به متقاضیان، اضافه کردن کسب و کارهای واجد شرایط و از قلم افتاده نظیر واحدهای بخش کشاورزی و تمدید زمان ثبت نام و پرداخت تسهیلات اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه با همت و تلاش صورت گرفته توسط واحدهای تولیدی و صنعتی تولید ماسک در استان اصفهان از ۵۰ هزار عدد در روز به پنج میلیون رسید، تصریح کرد: ظرفیت تولید مواد ضد عفونی کننده نیز به روزانه ۵۰ تُن رسیده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به بررسی مشکلات شرکت‌های تولید کننده ماسک و اقلام بهداشتی مورد نیاز به صورت ویژه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود پیشنهاد می‌شود که پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به کلیه کسب و کارهای آسیب دیده از دوران کرونا همچنان ادامه یابد تا مشکلات آنها به حداقل برسد.

استان اصفهان با هشت هزار و ۸۷۴ واحد صنعتی و صنایع معدنی و ۷۰ شهرک صنعتی با حجم سرمایه‌گذاری ۵۶۵ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۷۳ هزار نفر، یکی از قطب‌های اصلی اقتصادی و صنعتی کشور به‌شمار می‌آید.

سهم این استان با بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت، در صنعت کشور ۱۲ درصد، سرمایه‌گذاری هشت درصد، اشتغال صنعتی ۱۱ درصد و رتبه‌اش در طرح‌های نیمه تمام صنعتی و تعداد معادن کشور، اول و از نظر ذخایر معدنی، دوم است؛ ۴۵ درصد فولاد کشور و ۵۵ درصد مصنوعات طلا در اصفهان تولید می‌شود و ۴۵ درصد سهم صنایع سنگ و ۴۵ درصد سهم نساجی کشور به این استان اختصاص دارد.

با وجود ظرفیت‌های صنعتی و معدنی در استان اصفهان به‌دلیل محدودیت‌ها و مسائل ایجاد شده در سال‌های گذشته مانند تحریم‌های ظالمانه، کمبود نقدینگی و شیوع ویروس کرونا، برخی از واحدهای صنعتی و تولیدی در این خطه با مشکلاتی مواجه شدند.

این استان در زمان حاضر در موج پنجم شیوع کرونا و وضعیت قرمز قرار داد و حدود چهار هزار بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان ها بستری هستند.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha