۱۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶
کد خبرنگار: 2107
کد خبر: 84354282
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بانوان جمعیت هلال احمر کردستان توان امدادی خود را به نمایش گذاشتند

سنندج - ایرنا - مانور امدادی بانوان عضو جمعیت هلال احمر کردستان امروز با حضور ۲ تیم از نجاتگران زن و سایر اعضا و مسوولان این جمعیت در پارک ۲۸ دی سنندج برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در این مانور نمادین رانندگان خودروهای امدادی و آمبولانس و تیم‌های امدادی و نجاتگران که همگی زن بودند، توان عملیاتی و ظرفیت خود را به نمایش گذاشتند.

سمیه سعادتیان به عنوان راننده آمبولانس یکی از این نجاتگران بود که به گفته خودش از ۱۵ پیش تاکنون در جمعیت هلال احمر کردستان عضویت دارد.

۱۲ سال رانندگی آمبولانس هلال احمر و خاطرات تلخ و شیرین آن

وی گفت: از سال ۱۳۸۸ راننده آمبولانس بین حاده‌ای هستم و در حوادث و سوانح جاده‌ای متعددی حضور داشته‌ام.

بانوان جمعیت هلال احمر کردستان توان امدادی خود را به نمایش گذاشتند

این بانوی راننده آمبولانس ادامه داد: همواره در طرح‌های امداد و نجات نوروزی مشارکت داشته‌ و مصدومان حوادث جاده‌ای را به بیمارستان‌ها اعزام کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه امداد و نجات جاده‌ای کاری سنگین است و مهارت‌ و توان بدنی بسیار بالایی را می‌طلبد بیشتر آقایان در این حوزه فعالیت می‌کنند اما بانوان نیز هر سال از ۲۸ اسفند تا ۱۵ فروردین در طرح امداد و نجات جاده‌ای خدمات رسانی می‌کنند.

سعادتیان با بیان اینکه به دلیل حوادث جاده‌ای خاطرات تلخ بسیاری را تجربه کرده‌ایم، افزود: زمانی که مصدومی را به بیمارستان انتقال دادیم و او از مرگ نجات یافت و در حقمان دعای خیر کرد از زیباترین خاطرات دوران فعالیتم در جمعیت هلال احمر است.

وی گفت: بانوان بسیار بیشتر از آن چیزی که تصور ‌کنید توان و ظرفیت دارند به همین دلیل انتظار داریم همانطوری که به آقایان بها می‌دهند بانوان را نیز حمایت کنند.

عضویت ۳۱۵ بانو کردستانی در تیم‌های امداد و نجات

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان در این مراسم اظهار داشت: ۳۱۵ بانوی امدادگر و نجاتگر، عضو تیم‌های عملیاتی امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان هستند.

بانوان جمعیت هلال احمر کردستان توان امدادی خود را به نمایش گذاشتند

پیام جلالی گفت: اعضای بانوان جمعیت هلال‌ احمر معمولا در طرح‌های نوروزی، آموزش امدادی، طرح‌های بشردوستانه، کمک به کادر درمان و طرح‌های غربالگری و برخی دیگر از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی فعالیت می‌کنند.

وی هدف از برگزاری این مانور را نمایش توان و ظرفیت بالای بانوان عضو جمعیت هلال احمر استان اعلام کرد و افزود: تیم‌های امدادی خواهران این جمعیت بسیار توانمند بوده و امدادرسانی در عملیات‌های مختلف گواه این مدعاست.

در ادامه این مراسم بانوان جمعیت هلال احمر استان به صورت نمادین اقدام به برگزاری مانور امدادی به وسیله خودروهای امداد و نجات و آمبولانس کردند.

در حال حاضر حدود یک هزار امدادگر و نجاتگر سازماندهی شده در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند و در حوزه جوانان و داوطلبان نیز ۱۰ هزار نفر فعالیت دارند.

۲۳ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار در سطح استان کردستان فعال است که از این تعداد ۱۳ پایگاه ثابت در محورهای مواصلاتی و ۱۰ پایگاه پشتیبانی سیار در سطح شهرستان‌ها مستقر و آماده خدمات رسانی به حادثه دیدگان هستند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha