طرح پژوهشی درمان التهاب پروستات در کرمانشاه در دست اجرا است

کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به فعالیت مرکز تحقیقات طب بازساختی استان، گفت: یکی از پروژه‌های در دست انجام این مرکز استفاده از اگزوزم‌های مشتق شده از سلول‌های بنیادی برای درمان التهاب پروستات است که تقریبا ۱۴ درصد مردان به آن مبتلا می‌شوند.

به گزارش ایرنا؛ دکتر «محمودرضا مرادی» روز پنجشنبه در نشست پایش مرکز تحقیقات طب بازساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: مرحله حیوانی این پروژه با تلاش محققان مرکز با موفقیت به اتمام رسیده و در صورت موفقیت نهایی در مرحله بالینی می‌تواند در درمان این بیماری در انسان به کار رود.

وی اظهار امیدواری کرد در آینده‌ای نزدیک بتوانیم با جذب دانشجویانی در سطح فلوشیپ و Ph.D (دکترای تخصصی) تحقیقات گسترده‌ای برای درمان سایر بیماری‌های ارولوژیک با استفاده از سلول‌های بنیادی به انجام رسانیم.

در این نشست مقرر شد امکانات و زیرساخت‌های لازم در «کلین رومکلین روم» مرکز طب بازساختی دانشکده پزشکی، برای اخذ گواهینامه GMP برای تهیه محصول اگزوزوم تا پایان آذر فراهم گردد. 

مرکز طب بازساختی در سال ۱۳۹۳ با هدف تحقیق در حیطه کمک به بازساخت اعضای بدن انسان در بیماری‌هایی که بدن قادر به ترمیم آن نیست تاسیس و در سال ۱۳۹۵ از سوی وزارت بهداشت به عنوان مرکز اصولی معرفی شد.

این مرکز هم اکنون به منظور راه‌اندازی سلول درمانی و درمان های جایگزین برنامه راهبردی خود را دنبال می‌کند.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیش از ۵۰ سال قدمت دارای ۹ دانشکده، ۵۲۴ هیات علمی، ۳۱ نفر استاد تمام، ۱۳۴ دانشیار، ۳۲۸ استادیار، پنج هزار و ۷۵۵ دانشجو و حدود ۴۰۰ دانشجو خارجی است.

همچنین ۲ پژوهشکده سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعال است که دریافت مجوز پژوهشکده سوم نیز در حال پیگیری است که وجود سه پژوهشکده با یک دانشگاه برابری می‌کند.

۱۳ مرکز تحقیقاتی، ۶ مرکز مصوب قطعی، ۱۸ بیمارستان، هفت ‌مرکز آموزشی در سطح استان با سه هزار و ۸۹ تخت ثابت و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تخت فعال، ۱۳۷ دیالیز، ۱۱ سی تی اسکن با  ۴۸ فوق تخصص، ۴۱۶ متخصص و ۵۲۵ پزشک عمومی در این دانشگاه فعال است.

سرخط اخبار استان‌ها