۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۸
کد خبرنگار: 2185
کد خبر: 83847996
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کابوس کرونا؛ آنچه که در فیلم‌ها دیده بودیم

۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۸
کد خبر: 83847996
کابوس کرونا؛ آنچه که در فیلم‌ها دیده بودیم

ساری _ ایرنا _ ما ایرانی‌ها شرایط مشابه کرونا را فقط در فیلم‌های سینمایی خارجی دیده بودیم و شاید تصور نمی‌کردیم روزی در وضعیت آن فیلم‌ها بخواهیم زندگی کنیم.

ما ایرانی‌ها قبل از اینکه ویروس کرونا را از نزدیک لمس کنیم، شرایط اینچنینی همه‌گیری یک ویروس یا بیماری را فقط در فیلم‌ها دیده بودیم.فیلم‌های سینمایی و یا فیلم‌های سریالی با موضوع گسترش یک ویروس، شهرهایی با خیابان‌های خلوت و مرگ‌های ناگهانی.کسانی که محل زندگی خود را ترک می‌کردند یا در و پنجره‌های خانه خود را با تخته‌های بزرگ می‌پوشاندند تا در امنیت بمانند.

ما همه این موارد را در فیلم‌های مختلفی دیده بودیم که مربوط به شیوع یک ویروس بود و شاید هرگز تصور نمی‌کردیم در برخی موارد شرایط مشابه قرار گیریم و این تصاویر سینمایی تبدیل به واقعیت شود.

روزهای ابتدایی اسفند سال گذشته، کمتر کسی فکر می‌کرد کرونا بیاید و قصد رفتن نکند، کرونا بیاید و تابستان هم از راه برسد اما این ویروس همچنان جان بگیرد و از بین نرود.زمستان را به هوای گرمای بهاری و امید از بین رفتن ویروس با گرما، سر کردیم و بهار رسید و تمام شد و اکنون در تابستان ویروس کرونا همچنان با ما همراهی می‌کند.

کرونا همچنان ما را دنبال می‌کند چون از رفت و آمدهای غیر ضروری نکاسته‌ایم، جاده‌ها شلوغ است و سفرها دائر، خیابان‌ها و بازار پر تردد و مملو از مردمانی که بی‌توجه به هشدارها در بازار می‌چرخند و نه تنها فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند بلکه به ندرت ماسک بر چهره دارند تازه اگر ماسک را به شکل درست استفاده کنند، اغلب ماسک را زیر چانه نگه می‌دارند یا زیر بینی و روی دهان.

بیش از چهار ماه از شیوع کرونا در کشور گذشته و ۱۲ هزار و ۸۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند اما همچنان به هشدارها توجهی نمی‌شود و مانند اغلب اوقات، مرگ را برای همسایه می‌بینیم.

بنا بر آخرین اطلاع‌رسانی ستاد ملی کرونا، روز گذشته ۲۰۰ نفر و امروز ۱۵۳ نفر از هموطنان ما جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست دادند.

مردم از ماسک استفاده کنند

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: اکنون جامعه جهانی نمی‌داند باید با ویروس کرونا چه رفتاری داشته باشد و پروتکل‌های بهداشتی بر اساس شرایط اجتماعی تعریف می‌شود که ممکن است در هر شهر و استان متفاوت باشد.

دکتر محمدرضا پارسایی با بیان اینکه به دلیل موقعیت‌های متفاوت شهرها، موج اول و دوم را شاهد هستیم، افزود: جوامع مختلف، منتظر تولید واکسن یا دارویی برای پیشگیری از کرونا هستند و تا واکسن تولید نشود مردم باید در همه مراکز عمومی از ماسک استفاده کرده و شست و شوی دست‌ها را فراموش نکنند.

وی ادامه داد: چنانچه پروتکل‌های ستاد ملی کرونا رعایت شود تعداد مبتلایان کاهش یافته و باعث کم شدن تعداد افراد بستری در بیمارستان‌ها و ارائه خدمات بهتر پزشکی و درمانی می‌شود.

پارسایی خاطرنشان کرد: وقتی تعداد مبتلایان به ویروس کرونا کاهش یابد سیستم درمانی هم در ارائه خدمات درمانی فلج نمی‌شود.

این مسئول یادآور شد: ابتلا باید در یک فرصت زمانی مناسب و طولانی اتفاق افتد تا تجهیزات پزشکی پاسخگوی نیاز بیماران باشد تا بتوانیم کرونا را مدیریت کنیم.

از دست دادن ۲۰۰ نفر در یک روز غم‌انگیز است چرا که با رعایت کردن پروتکل‌های ستاد ملی کرونا، می‌توان خود را از ویروس مصون نگاه داشت، اکنون با مرگ ۲۰۰ نفر حداقل ۲۰۰ خانواده به شکل مستقیم داغدار شده‌اند و در غم از دست دادن عزیز خود، عزادار هستند.

باید به همدیگر درباره رعایت کردن پروتکل‌های ستاد ملی کرونا، هشدار دهیم، اگر رفتار نادرستی از کسی می‌بینیم یادآوری کنیم که با آن رفتار، جان خود و دیگران را به خطر می‌اندازد و زحمت کادر درمان را بیشتر می‌کند.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha