۱۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۳:۴۸
کد خبر: 83195167
T T
۰ نفر
مجوز چاپ انگليسي نشريه پژوهش علوم و صنايع غذايي صادر شد

مشهد- ايرنا- دفتر سياستگذاري و برنامه ‌ريزي امور پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مجوز نشر به زبان انگليسي را براي 'نشريه پژوهش و نوآوري در علوم و صنايع غذايي' در زمينه ‌هاي صادر كرد.

رئيس موسسه پژوهشي علوم و صنايع غذايي روز يكشنبه در اين خصوص به خبرنگار ايرنا افزود: زمينه هاي تخصصي اين نشريه مهندسي صنايع غذايي، شيمي مواد غذايي، ميكروبيولوژي و بيوتكنولوژي مواد غذايي، تغذيه ، فرآوري و فرمولاسيون مواد غذايي و بسته‌بندي مواد غذايي است.
دكتر قدير رجب زاده افزود: فناوريهاي نوين در مواد غذايي، كيفيت و استاندارد مواد غذايي، نگهداري، توزيع، فيزيك و بيوفيزيك مواد غذايي از ديگر موضوعات تخصصي اين نشريه است.
وي ادامه داد: نشريه پژوهش و نوآوري در علوم و صنايع غذايي با درجه علمي پژوهشي از سال 1391در حال فعاليت است و در موضوعات مرتبط با حوزه علوم و صنايع غذايي مانند فرآوري مواد غذايي، ريزفناوري، نانوفناوري و شيمي مواد غذايي اقدام به انتشار مقالات علمي مي كند.
رئيس موسسه پژوهشي علوم و صنايع غذايي ادامه داد: نشريه پژوهش و نوآوري در علوم و صنايع غذايي هم اينك در بسياري از پايگاههاي اطلاعاتي ديگر مانند چكيده‌ هاي شيمي(CAS)، پايگاه تخصصي علوم و فناوري غذايي(FSTA)، مركز بين المللي كشاورزي و علوم ‌زيستي(CABI)، نشريات با دسترسي آزاد(DOAJ)، پايگاههاي نمايه سازي علوم(SIS)، پايگاه‌ استنادي علوم جهان اسلام(ISC)، بانك نشريات علمي كشور(Magiran)، پايگاه‌ مركز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي(SID) و پايگاه اطلاعاتي مرجع دانش (سيويليكا) نيز نمايه مي ‌شود و در دسترس متخصصان در عرصه جهاني قرار مي گيرد.
اين نشريه تحت نظارت و مسئوليت موسسه پژوهشي علوم و صنايع غذايي منتشر مي شود.
'موسسه پژوهشي علوم و صنايع غذايي' وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري سال 1360 با نام سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي خراسان فعال شد و در پي تبديل مراكز استاني اين سازمان به پاركهاي علم و فناوري فعاليت خود را با نام پژوهشكده تحقيقات توسعه فناوري ادامه داد. اين موسسه كه چتر فعاليت آن كشوري است با 30 عضو هيات علمي و 34 دانشجوي مقطع دكترا در حوزه پژوهشهاي مرتبط با حوزه علوم و صنايع غذايي در مشهد مستقر است.
7496/1858