۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۹:۵۵
کد خبر: 83112114
T T
۰ نفر
ایران سه ناوشكن به دریا می‌فرستد

تهران- ایرنا- فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام كرد كه این نیرو سه ناوشكن را تا پایان سال به دریا خواهد فرستاد.

امیر دریادار حسین خانزادی شامگاه یكشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار دفاعی ایرنا اعلام كرد كه نیروی دریایی، ناوشكن‌های «سهند» و «دنا» و ناوشكن تغییر یافته «دماوند» را تا پایان سال 97 به آب خواهد انداخت.
به گفته وی ناوشكن‌های سهند و دنا به ناوگان دریایی جنوب كشور و ناوشكن دماوند به ناوگان دریای شمال كشور اضافه خواهند شد.

**سهند عازم ماموریتی بزرگ می‌شود
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام كرد: ناوشكن سهند در این هفته به مناسبت هفتم آذر؛ روز نیروی دریایی به ناوگان دریایی جنوب محلق می‌شود.
دریادار خانزادی با بیان اینكه سهند از كلاس جماران اما بزرگتر و پیشرفته‌تر از این ناوشكن است، توضیح داد: سهند قابلیت حمل بالگردهای ضد مین را دارد و می‌تواند مسافتی بیشتر از ناوشكن جماران را طی كند.
این مقام ارشد نظامی با توضیح اینكه به یاد ناو ایرانی كه در سال 67 مورد حمله قرار گرفت، این ناوشكن سهند نامگذاری شد، گفت: امروز ناو سهند دوباره زنده شده و برای انجام یك ماموریت بزرگ نامزد است.

**دماوندی جدید در راه است
دریادار خانزادی بیان داشت: پس از الحاق سهند، ناوشكن بهبود یافته دماوند به ناوگان دریایی شمال كشور می‌پیوندد.
ناوشكن دماوند كه 18 اسفند 93 به ناوگان شمالی كشور ملحق شده بود، 20 دی ماه 1396 در حال ورود به بندر انزلی به موج‌شكن شرقی این بندر برخورد كرد و دچار سانحه شد.
به گفته فرمانده نیروی دریایی ارتش، ناوشكن دماوند علاوه بر تعمیر، تغییرات اساسی نیز پیدا كرده است.
بر اساس اعلام دریادار خانزادی دماوندِ جدید شرایط بهتری در حوزه رانش، پایداری و قدرت مانور دارد.

**دنا مسلح می‌شود
این مقام ارشد نظامی اعلام كرد كه با فاصله كمی پس از الحاق ناوشكن دماوند، ناوشكن دنا نیز در جنوب كشور به آب انداخته خواهد شد.
دریادار خانزادی با اشاره به اینكه 80 درصد عملیات ساخت ناوشكن دنا به اتمام رسیده است، گفت: این ناوشكن اكنون در حال تسلیح و تجهیز است.
به گفته وی الحاق دنا به ناوگان دریایی جنوب كشور و انجام ماموریت‌ها توسط آن به سال آینده موكول می‌شود.

**زیر دریایی ایرانی دشمن را غافلگیر می‌كند
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینكه جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت زیر دریایی نیز خودكفا شده است، گفت: به زودی و با فاصله كمی از الحاق ناوشكن سهند نسل جدیدی از زیر دریایی‌ها به نام زیر دریایی فاتح به ناوگان دریایی جمهوری اسلامی ایران ملحق می‌شود.
به گفته دریادار خانزادی تمام فناوری‌های این زیر دریایی پیشرفته ساخت وزارت دفاع و كاملا بومی هستند.
وی با بیان اینكه زیر دریایی فاتح آخرین آزمایش‌های دریایی خود را طی می‌كند، گفت: زیر دریایی فاتح با توجه به تكنولوژی‌های به پیشرفته و بومی كه در آن به كار رفته است پس از رونمایی دشمنان را غافلگیر خواهد كرد.

**كاملا خودكفا هستیم
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به تبلیغات دشمنان برای ضعیف نشان دادن توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در بخش دریایی گفت: زمانی كه ما ساخت چند ناوشكن را به صورت متوالی تكرار می‌كنیم به این معنی است كه این توانایی با اقتدار در ایران وجود دارد.
دریادار خانزادی با بیان اینكه در ساخت تجهیزات و تسهیلات كاملا خودكفا شده‌ایم، گفت: این نشان می‌دهد كه تحریم‌ها هیچ تاثیری ندارند و ما آنها را زیر پا گذاشته‌ایم.
وی با اشاره به ساخت ناوشكن جماران در سال 88 گفت: پس از انقلاب تجهیزات دفاعی و نظامی نیروی دریایی ارتش كاملا بومی شدند و نیروی دریایی ایران از سواحل به آب‌های آزاد رفت.
فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان كرد: ناوگان جمهوری اسلامی ایران در اقیانوس هند، خلیج عدن و تنگه باب‌ المندب، دریای چین جنوبی و تنگه جبل الطارق با اقتدار حضور پیدا می‌كند تا امنیت برای ناوگان تجاری و نفتكش‌های ایرانی تامین شود.
سیام** 9612** 1055
۰ نفر